Камила е артист и илюстратор, родена е в , но

...
Камила е артист и илюстратор, родена е в , но
Коментари Харесай

Камила Енгстром – художничката, която ни напомня да обичаме себе си

Камила е актьор и илюстратор, родена е в, само че в този момент живее в Бруклин, и на първо място е едно непринудено и положително момиче, което въодушевява. Като множеството персони с разнородни ползи и гении и тя се лута известно време, преди да откри своето нещо. Минава през разнообразни начинания – от текстилен дизайн, през статуя и  живопис, до лирика. А в този момент употребява всички свои умения и изразни средства, с цел да ни покаже какво се случва в главата на една млада жена в 21. век.
               
на Окт 25, 2019 в 6:00 PDT

споделя, че е намерила своя път, като е заложила на личното си благополучие като приоритет и е построила кариера към него, запълвайки я с нещата, които обича. Разбира се, това се е случило с доста неизменност в работата и отстояване на себе си.

Известна е със своите илюстрации, които са центрирани към измисления от нея воин Хуса – мъничка, само че по-смела и уверена в себе си версия на Камила. Тя ни припомня да се радваме на себе си и на живота, да одобряваме тялото си такова, каквото е, както и цялото си същество с всичките му странности. Определя се като феминист и ни демонстрира, че това, че нещо е розово и „ момичешко “, не значи, че не е същинско и значимо.
               
на Окт 29, 2019 в 8:29 PDT

Камила споделя в профила на героя си, че се пробва да ни помогне да се почувстваме малко по-добре. Напомня ни, че е не е нужно да се взимаме прекомерно на съществено и ни заразява със своите спонтанни танци в ателието си, които постоянно разгласява в обществените мрежи. Така че – да облечем нещо цветно, да си пуснем обичана ария и да попием от позитивната й сила, до момента в който преглеждаме илюстрациите й.
               
on May 29, 2020 at 12:12pm PDT

Автор: Татяна-Атанасия Топлийска

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР