Камерунският халф Александър Сонг е един от деветимата футболисти, които

...
Камерунският халф Александър Сонг е един от деветимата футболисти, които
Коментари Харесай

Алекс Сонг разкри шокиращи подробности за уволнението си от Сион

Камерунският халф Александър Сонг е един от деветимата футболисти, които бяха уволнени от Сион. Въпросните играчи отхвърлиха да понижат заплатите си поради пандемията от ковид.

Полузащитникът разгласи, че ще упорства ФИФА да предприеме правосъдни дейности против швейцарския тим.

Босът на Сион Кристиан Константин искаше футболистите да подпишат контракти, съгласно които ще получават към 12 хиляди евро, с цел да може клубът да се оправи с рецесията.

" Адвокатът ми ще се задейства и ще изпратим питане до ФИФА. Ще защитя правата си. Играхме другарски мач в петък /20 март/, трябваше да се забележим с президента в понеделник, след това го трансформираха на вторник. Нямахме никакви вести. Последва известие в WhatsApp във вторник по здрач, с което ни уведомяват, че всеки би трябвало да подпише нов контракт, с който заплатите ни се понижават. На идващия ден получихме документа без безусловно никакво пояснение.

Аз съм футболист, това не е мое обвързване. Има хора, които би трябвало да го прегледат обширно, не мога да го подпиша просто по този начин. Заедно взехме решение да не подписваме, желаех да приказвам с управлението преди този момент. Не съм постъпил непрофесионално. Всички клубове беседват с играчите си, с цел да намерят решения, само че при нас никой не разбра какво се случва ", съобщи Сонг.
 Владимир Петкович остава отпред на Швейцария най-малко до идващия Мондиал
Владимир Петкович остава отпред на Швейцария най-малко до идващия Мондиал

Петкович наследи Отмар Хитцфелд отпред на швейцарците след Мондиал 2014
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР