Камерите са сертифицирани от Българския институт по метрология. Камерите на

...
Камерите са сертифицирани от Българския институт по метрология. Камерите на
Коментари Харесай

Тотална Издънка С Новите Камери На Кат!

Камерите са сертифицирани от Българския институт по метрология. Камерите на триноги работят дейно на автомагистралите. Те регистрират до 250 км/ч и записват номерата на колите. На автомагистрала " Тракия " в региона на Пазарджик единствено за месец септември са открити над 850 нарушавания на скоростта.

Комисар Рапчев уточни, че когато техническо средство даде недостатък, пътният служител на реда е задължен да направи докладна и техническото средство да се даде на компанията за ремонт. Дефектите на камерите демонстрират неспособност да записват нарушавания и никога това не води до ощетяване на водачите. Очакваме всеки миг публичната поръчка да завърши, да се подписа контракт с компания и да бъдат доставени още 56 камери на триноги.

Комисар Рапчев акцентира, че с всички стационарни, мобилни камери и камери на триноги, които са разполагаем на " Пътна полиция ", се откриват нарушавания и всички работят. В момента има 23 стационарни камери, една система за междинна скорост на Автомагистрала " Люлин " и още една, която сега се построява на територията на област Пловдив, 148 мобилни и 28 портативни камери на триноги.

През тази година, спрямо предходната година, има над 135 хиляди нарушавания на скоростта повече. През 2017 година са открити 282 000 нарушавания на скоростта, а тази година до момента имаме над 417 000 нарушавания, добави комисар Рапчев.

Служители на " Пътна полиция " демонстрираха на място пред публицисти работата на така наречен мобилна камера на тринога. Подготовката за стартиране в деяние на камерата лишава 10-15 минути и тя може да работи в продължение на 4 часа, зареждана от преносима акумулаторна батерия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР