Камерата не е просто уред или функционалност – тя е

...
Камерата не е просто уред или функционалност – тя е
Коментари Харесай

Селфита от ново поколение с Huawei nova 10 Pro от A1

Камерата не е просто апарат или функционалност – тя е средство за себеизразяване. С нея и пред нея поддържаме връзка със света. Това е философията, върху която е построен. Неговите мощни предни и задни камери са комбинирани с атрактивен дизайн, като до 2 октомври A1 ще го предлага за предварителна поръчка в комплект с безжични слушалки Huawei FreeBuds Pro 2.

Huawei nova 10 Pro е амбициозното предложение на компанията във високия междинен клас. Смартфонът идва с двойна селфи камера, която предлага еластичност без аналог на пазара. Ултраширокоъгълният челен модул е с огромен датчик, автофокус и 60 мегапиксела резолюция, която разрешава интелигентно нарастване. Заедно с него работи zoom камера с 8 мегапиксела и AF, която дава на селфи портретите по-естествена вероятност.
-->
Камерите на гърба на смарт телефона са също със съществени характерности, като главният модул е 50-мегапикселов със специфична RYYB цветна решетка за по-добри фрагменти при ниска осветеност. Освен него има 8-мегапикселова ултраширокоъгълна камера и датчик за дълбочина. Всички те са част от присъщия за nova 10 Pro Star Orbit Ring дизайн.

Създателите на наличие ще могат да преглеждат своите фотоси и клипове на огромния 6,78-инчов HDR OLED екран, който е със 120 Hz периодичност на освежаване. Плавната работа на устройството е поверена на процесора Qualcomm Snapdragon 778G в композиция с 8 GB RAM и 256 GB памет. Интерфейсът е EMUI 12 с поддръжка на приложенията, аксесоарите и услугите от богатата екосистема на Huawei.

Смартфонът поддържа 100-ватово зареждане, като също така идва с мощно зарядно, което за броени минути връща цялостния потенциал на батерията от 4500 mAh.

Huawei nova 10 Pro се предлага за предварителна поръчка от A1 от 20 септември до 2 октомври в комплект с Huawei FreeBuds Pro 2 на цена от 659,99 лева с проект Unlimited Ultra.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР