Камерън Диас изобщо не е допускала мисълта, че може някога

...
Камерън Диас изобщо не е допускала мисълта, че може някога
Коментари Харесай

Камерън Диас и Бенджи Мадън: няма невъзможни неща

Камерън Диас въобще не е допускала мисълта, че може в миналото да се омъжи. Връзките й с Джъстин Тимбърлейк и Алекс Родригес очевидно не са отивали тъкмо в тази посока и дали поради това, или пък не, техният край настава. Докато в живота й не се появява... Бенджи Мадън.

Двамата стартират да се срещат през май 2014 година Малко по-късно Бенджи показа в изявление, че е щастливец с такава жена до себе си и след седем месеца годежът беше реалност, макар слуховете, че Бенджи е див, любвеобилен и не се интересува от брак. Очевидно, когато се появи верният човек – нещата се получават. През януари 2015 година двойката се ожени в Бевърли Хилс, а измежду специфичните посетители бяха Гуинет Полтроу и Саманта Ронсън. 

В знак на безрезервната си обич към Камерън Бенджи татуира името й на гърдите си. Но това по никакъв метод не е знак на безпроблемни брачни връзки. Диас постоянно е признавала, че доста обича мъжа си, само че споделя: " Научих ужасно доста неща за себе си. Такива, че от време на време ми се желае да върна времето и да не ги узнавам. Ако не беше бракът обаче, в никакъв случай нямаше да се опозная по този начин. Но съм благодарна – първо, не бих могла да стигна до себе си по този начин без брачен партньор и второ, не бих могла да го направя с никого другиго, с изключение на с Бенджи ".
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Benji Madden (@benjaminmadden) на Авг 30, 2016 в 3:46 PDT

Двамата бързо се трансфораха в една от най-харесваните двойки в Холивуд, а актрисата съобщи, че Бенджи я кара да се гордее всеки ден: " Това беше най-страхотното нещо, което направих през 40-те си години. Не знам дали въобще бих сключила брак, в случай че не се бях срещнала с този прелестен мъж ". А той продължава да споделя фотоси в Инстаграм, като под една от тях, във връзка рождения ден на актрисата, написа: " Честит рожден ден на моята красива жена! Ти си моят най-хубав другар и аз съм толкоз признателен, че те има в живота си. Понякога желая да го кажа на целия свят... Аз съм благополучен човек. Обичам те! "  

През януари 2018 година двойката показа, че биха се радвали семейството им да се усили, само че имат проблеми със зачеването. И за тях това е дълга и упорита битка с доста възходи и падения, но Камерън би желала повече от всичко да бъде майка. Щастието им се усмихна обаче и напълно скоро двамата оповестиха в Инстаграм, че са горди родители на момиченце. " Толкова сме щастливи, признателни и благословени да стартираме това ново десетилетие, обявявайки раждането на щерка ни Радикс Мадън. Тя мигновено завладя сърцата ни. "  Засега те нямат предпочитание да показват фотоси на бебето, а дали това ще се промени, следва да забележим. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Cameron Diaz (@camerondiaz) на Яну 3, 2020 в 10:20 PST
 5 кино лентата с Камерън Диас 
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР