Камелия е от фолкдивите, които се отличават. За разлика от

...
Камелия е от фолкдивите, които се отличават. За разлика от
Коментари Харесай

Камелия призна: Ето защо не са се оженили с Цветин

Камелия е от фолкдивите, които се отличават. За разлика от множеството си колежки, тя се е посветила на един единствен мъж, който е до нея години наред и посред им в никакъв случай не е имало обществени кавги. Всъщност, към тяхната обич в никакъв случай не се е въртяла конспирация, даже и под формата на слух в медиите. 

Певицата е щастливо обвързана с Цветин от доста години, само че досега двамата нямат брак. Причините, поради които не са основали и деца, Камелия обясни наскоро, на 50-ия си празник. Но за какво не са минали под венчило за цялото това време? Певицата разкри истината чак в този момент. 
                             

По думите ѝ, с обичания ѝ постоянно са желали да сключат брак, само че събитията им попречили, когато пристигнал моментът за организация на събитието. Камелия разкри, че двамата възнамерявали да си кажат " Да " при започване на 2020-а, само че уви - пандемията съществено им попречила. Певицата държала на огромен ваучър в заведение, с доста посетители, само че тогава локдаунът си споделил думата.

 
                             

Тя показа още, че с Цветин следват естественият ход на нещата и са подготвени да се оженят. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР