Към втората половина на ноември руското командване засили щурмовете в

...
Към втората половина на ноември руското командване засили щурмовете в
Коментари Харесай

Украински наблюдател: Русия създаване впечатлението за офанзива

Към втората половина на ноември съветското командване ускори щурмовете в някои региони, създавайки усещане за някакво огромно нахлуване по цялата фронтова линия, макар че това не е по този начин, сподели военно-украинският политически наблюдаващ Александър Коваленко, на който се базира организация УНИАН.

" Най-опасната зона на тяхното нахлуване беше, е и си остава Авдеевка. В други региони не е по-лесно, само че там функционалната конюнктура на съперника е малко по-различна ", означи той.

В региона на Авдеевка руснаците се пробват да се придвижат по лявата страна на железопътната линия, без да съумеят да се закрепят изцяло от дясната страна, написа Коваленко. Според специалиста в региона на Купянск съветските войски се пробват да овладеят господстващите височини, само че всичките им щурмове на този стадий приключват с крах. В региона на Бахмут възобновените вълнообразни офанзиви от руснаците безусловно посяват полетата с труповете на нашествениците, само че систематичният темперамент допуска, че в редица направления локалното командване е получило заповеди за нахлуване.

„ Цялата бойна линия се съживи през последните седмици и интензивността на дейностите се катализира от командването на съветските войски в опит да се изследва едва място в защитата на украинските отбранителни сили и да се показа триумф на това място като тип победа, епично достижение “, сподели Коваленко. Той е уверен, че окупаторите не разполагат изцяло с цялостна информация за опциите на украинските войски. В същото време той предвижда, че най-малко до Нова година интензивността на офанзивите на съветските войски няма да намалее. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР