Към този момент от – няма реакция на пресконференцията на

...
Към този момент от – няма реакция на пресконференцията на
Коментари Харесай

Към този момент няма реакция от ПП- ДБ

Към този миг от – няма реакция на конференцията на Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова, на която тя разгласи за отдръпването на кандидатурата си за министър председател, предаде  БТВ.

Преди днешната конференция на ГЕРБ нямаше публична информация за това по какъв начин вървят договарянията. Няколко неща, свързани с ПП-ДБ, направиха усещане. Оказа се, че обединението събира всички в София непременно и то в незабавен порядък.

Това стана ясно от обява в обществените мрежи на депутата Манол Пейков, в която написа, че е бил извикан незабавно да се прибере от Япония. В поста си той написа, че му е казано, че идната седмица би трябвало да е „ на линия на „ Дондуков “ 2 в София, България, жив или мъртъв “.

Второто нещо, което прави усещане е, че на всички медийни участия е наложено несъгласие и към този момент няколко представители на ПП-ДБ анулираха към този момент признати предложения за изявленията.

Според Нова ТВ от Политическа партия – Демократична България ще разясняват изявата на Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова ще има най-рано на следващия ден.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР