Към родения в Шумен щангист и треньор Йолов се обърна

...
Към родения в Шумен щангист и треньор Йолов се обърна
Коментари Харесай

Иван Иванов получи поздравителен адрес и плакет от областния управител на Шумен

Към родения в Шумен щангист и треньор Йолов се обърна с думите, че всеки заслужен човек, популяризирал Шумен и региона, би трябвало да бъде почитан и да получава нужното самопризнание. Това е най-малкото, което регионална администрация може да направи, да ви поднеса приветствен адрес, сподели Йолов.

" Приемете сърдечните ми поздравления по случай постигнатите забележителни резултати от вашите състезатели на неотдавна приключилото европейско състезание по повдигане на тежести. Първо място на България в отборното класиране е следващият величествен триумф вследствие на дългогодишни старания, безрезервен труд и висок професионализъм. С висок дух вие преодолявате провокациите и работите за издигане на престижа на българския спорт. Бъдете горделив с достиженията си и с дух, непримиримост и упоритост реализирайте още по-високи резултати “, се споделя в приветствения адрес, прочетен от Йолов.

" Това, което направихме преди месец на европейското състезание в Албания, се беше случвало за финален път преди 30 години, отново с мое присъединяване. През 1992 година на европейското състезание в Унгария отново имахме петима европейски първенци “, означи на церемонията Иванов. Той сподели, че откакто приключат уговорките му с националния тим има проекти да се върне в родния си град Шумен, където да продължи с треньорската специалност.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР