Към момента няма официално подадена информация от гръцките държавни служби

...
Към момента няма официално подадена информация от гръцките държавни служби
Коментари Харесай

РЗИ-Благоевград: Няма подадена информация от Гърция за фалшиви сертификат

Към момента няма публично подадена информация от гръцките държавни служби към българските управляващи за всеобщо издаване на подправени документи за ваксини на гръцки жители в Сандански, както настояват медии в южната ни съседка. По информация от Регионалната здравна ревизия в Благоевград на граничния пункт „ “ здравните специалисти, които сканират баркодовете на документите, до този миг не са имали случай на подправен документ, отритнат от системата за инспекция, заяви БНР.

Според тях, в случай че има корист против пари, тя е пректически недоказуема, защото медиците удостоверяват, че е направена ваксина и никой не може да потвърди, че в действителност не е сложена. На въпрос на " Хоризонт " дали в Министерство на вътрешните работи има подадена публично информация за всеобщо издавани подправени документи на гръцки жители в Сандански, от пресцентъра ни дадоха отговор, че не могат да дадат информация дали Дирекция „ Международно оперативно съдействие “ работи по сходен сигнал.
 Момиче от Пазарджик опита да се яви на шофьорски изпит с подправен тест за Коронавирус Момиче от Пазарджик опита да се яви на шофьорски изпит с подправен тест за Коронавирус
Тийнейджърка от Пазарджик опита да се яви на шофьорски изпит с подправено проучване за COVID-19, съобщи 24 часа. Момичето отишло в отде...

Междувременно гръцката прокуратура е прекратила следствието по тази тематика заради липса на задоволително доказателства, оповестяват националните медии в южната ни съседка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР