Нови 400 балкански пъстърви бяха пуснати във водите на река

...
Нови 400 балкански пъстърви бяха пуснати във водите на река
Коментари Харесай

С нови 400 балкански пъстърви зарибиха река Девинска

Нови 400 балкански пъстърви бяха пуснати във водите на река Девинска през миналата събота. Зарибяването бе осъществено от Клуб по състезателен лов на риба, към Ловно-рибарско сдружение Девин. Всяка една от рибите е била с тегло от към 200 грама. Зарибителният материал е закупен със средства предоставени от “Девин ” ЕАД.

Акцията се реализира директно преди провеждането на квалификациите за Републиканското състезание по улов на хищна риба от брега, които се организираха по поречието на река Девинска, в региона на градския стадион.

Денис Кушев, Тодор Вълчинов, Димитър Башков и Валери Мишев оформиха Топ 4 в надпреварата и ще показват Девин в конкуренциите, които ще се проведат през юни и юли във водите на река Въча, в региона на с. Михалково.

В квалификациите участваха общо 10 състезатели, като в запасите е включен Панайот Панайотов, осведоми Христо Пейков, ръководител на Клуб по състезателен лов на риба.



В края на април, още веднъж по поречието на река Девинска бяха пуснати 500 балкански пъстърви по време на шампионат по състезателен лов на риба.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР