На 18 април Сури Круз навърши 18 години. Макар да

...
На 18 април Сури Круз навърши 18 години. Макар да
Коментари Харесай

Как дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс се отрече от баща си

На 18 април Сури Круз навърши 18 години. Макар да е дете на доста известни родители - Кейти Холмс и Том Круз, за нея знаем много малко поради напъните на майка й да не позволява медиите да се месят в персоналния живот на щерка й.
 Сури Круз и майка й Кейти Холмс - какъв брой пораснала е дъщерята на Том Круз
Колко пораснала е дъщерята на Том Круз

Сури навършва 18 този месец

Въпреки това стана ясно, че момичето е подхванала забележителна смяна във връзка с това по какъв начин желае да бъде възприемана от хората към себе си. Любителската театрална режисура Head Over Heels, в която взе участие в Ню Йорк, беше причина детайлът да излезе нескрито.

В програмата за представлението измежду имената на останалите артисти тя е изписана като Сури Ноел. Ноел е второто име на Кейти Холмс. А с това 18-годишната Сури дава явен знак, че желае да се дистанцира от биологичния си татко.

В това няма нищо учудващо, тъй като Том Круз не поддържа връзка с щерка си още от ранната й детска възраст. Според мълвата повода за това е религията, която артистът от " Мисията невъзможна " изповядва - сциентология. Круз поддържа връзка с двете си осиновени деца от брака му с Никол Кидман - и, и двамата отдадени на сциентологията.

Сури е отгледана напълно от майка си Кейти Холмс в Ню Йорк, като плътна поддръжка и на двете са бабата и дядото на Сури Мартин и Катлийн Холмс, пишат Hello. Именно те бяха в публиката на Head Over Heels в Ню Йорк.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР