Към края на 2020г. българският режисьор , номиниран за Оскар

...
Към края на 2020г. българският режисьор , номиниран за Оскар
Коментари Харесай

Поглед към предстоящия филм на Тео Ушев

Към края на 2020г. българският режисьор, номиниран за " Оскар " със " Сляпата Вайша ", стартира фотосите на първия си пълнометражен филм в България. Продукцията беше снимана на разнообразни местоположения в страната, като измежду тях са солниците в Бургас и в замъка в Равадиново.

С днешна дата разполагаме с тийзър, който да ни даде опция да надникем какво ни чака в идния филм. А това, което виждаме, ни дава заричане, че ще се насладим на нещо друго в българското кино. Продукцията наподобява тъкмо толкоз мрачна, колкото и притегателна.
 Венелин Петков се изправя против Сашо Диков за нов шеф на Българска национална телевизия 15 юни 2022 | Бившият шеф на новините на бТВ Венелин Петков се изправя в конкуренция на още 7 знакови имена в българската...

#ф1_618 - първи тийзър Очаквайте пълнометражния филм на неподражаемия Theodore Ushev - едно от най-големите кино събития за 2022. Смелата антиутопия ще ви придвижи в изяществото на невиждана корпореална галактика, в която безсмъртните не сънуват, всяка мисъл е недомислица, а вярата е скрита в хаоса. Предстои да сложим завършек на чакането и да се насладим на едно грандиозно и доста друго кино събитие. С присъединяване на Деян Донков, Мартина Апостолова, Ирмена Чичиков и други
Posted by on Tuesday, June 14, 2022
Лентата е основана на романа " Пумпал " на Владислав Тодоров и носи работното заглавие " φ1.618 " и буди интерес, защото е посочена за първата антиутопия снимана у нас. Тодоров е създател на обичаните ни " Дзифт " и " Цинкограф ".А сюжетът звучи не по-малко любопитно, защото споделя за нова нация от безконечни, биологически съвършени хора - био-титаните, които се готвят да изоставен Земята вечно, подготвяйки за задачата кораба Пумпал. В тази утопична действителност, основните герои Гаргара и Криптон ще се опитат да преборят предизвестената развръзка и да извърнат историята. Ще преминат през разнообразни завършения в непрекъсната конкуренция с времето и във безконечната борба сред любовта и злото, човешкото и безскрупулността.

В основната роля ще се превъплъти артистът Деян Донков, в компанията на актрисата с интернационално самопризнание за ролята си във кино лентата " Ирина ", Мартина Апостолова.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР