Към Част 1 – ТУК. Секретни проекти, създадени от Правителството

...
Към Част 1 – ТУК. Секретни проекти, създадени от Правителството
Коментари Харесай

Секретни проекти, създадени от Правителството в сянка

Към Част 1 – ТУК. Секретни планове, основани от Правителството в сянка …В общността на тайните теоретици, се счита, че Правителството в сянка са скрити властови структури, които управляват избрани страни или даже целия свят.Сред претендентите за такава организация са масонската ложа, Билдербергският клуб (Bilderberg Group), общността на илюминатите и др.В историята се появяват нищожни данни за изцяло класифицирани планове за ръководство на човешкото общество, в които може да взе участие Правителството на сянка. Представяме ви някои от тях.Операция Спящата красавицаКакто в тази ситуация с Проект Старгейт (Stargate Project), информация за особено психотропно оръжие, основано в Съюз на съветските социалистически републики, накара Централно разузнавателно управление на САЩ да сътвори нещо сходно в Съединени американски щати. Това се случва по време на ръководството на президента Рейгън и Проектът бил наименуван Спящата хубавица.

 t6 - Секретни планове, основани от Правителството в сянка (част 2)
Целта била създаването на електромагнитни оръжия, които биха могли да нарушат действието на човешката нервна система. Включването му би трябвало да провокира парализа на мисловните процеси. Самото натискане на бутона, провокира у хората суматоха, ступор, яд. Принуждава хората да вършат някакво физическо придвижване, както и предизвиква гадене и повръщане.
Експериментите са извършени върху плъхове, котки, шимпанзета, маймуни и други лабораторни животни, а по-късно и върху хора. Освен това, единствено част от доброволците знаели какво ще вършат с тях.Това, което се получава от сходни опити, към този момент може да се види в действителността, защото пробните електромагнитни оръжия към този момент са основани в Съединени американски щати, Русия и Китай, които засягат както хората, по този начин и електрониката.Проект MindwreakerПроект Mindwreaker е сходен на предходния и е предопределен да деактивира съперника или по-скоро да го сложи в положение на цялостна парализа. Твърди се, че технологията за това е получена от извънземен транспортен съд, който се разруши в Розуел, само че самият Проект е основан по времето на Рейгън.

 t7 - Секретни планове, основани от Правителството в сянка (част 2)
Като цяло, Рейгън има доста секрети стратегии. Така че, най-вероятно той е бил единствено марионетка, която изкусно е била манипулирана от Правителството в сянка.Проект СигмаПроектът Сигма (Sigma) е може би е най-класифицираният от този лист, защото включва похищение на извънземни по съглашение с Правителството в сянката.

 t8 - Секретни планове, основани от Правителството в сянка (част 2)
Слуховете за Проект Сигма стартират, откакто се появява информация за загадка среща на американския президент Айзенхауер с две извънземни раси, едните, от които са прословутите Сиви, а вторите са Нордики.Четете още: Мистериозният скришен клуб на Билдерберг (видео 2019) И двете раси оферират своите технологии на Айзенхауер. Той избира технологията на Сивите, до момента в който настоятелно желал извънземните да не се свързват със Съюз на съветските социалистически републики, защото се страхувал, че сходни технологии ще попаднат в техните ръце.Самият Проект Сигма, съставлява отглеждане на хибриди, основани благодарение на извънземна ДНК и отвлечени хора. В скоба – за него неведнъж се приказва в поредицата Досиетата Х (The X-Files).Според данни, получени от анонимни информатори и отвлечени, ДНК на Сивите е мощно наранена от израждането и въздействието на радиацията върху тяхната родна планета. Те към този момент не можели да се възпроизвеждат обикновено. С помощта на хибриди имат намерение да възобновят своята раса и да подобрят генофонда си.Те взимат сперма от отвлечени мъже, а яйцеклетки са вземани от отвлечени дами. След това, ембрионите са вградени в телата, принуждавайки ги да износят хибридните бебета. Сивите изтриват паметта на хората и ги връщат на Земята, само че някои съумяват да си спомнят какво им се е случило.Проект Лунна пепелСАЩ публично сътвориха Проекта Лунна пепел (Moondust), с цел да намерят останките на авариралите руски спътници. Те ги търсят по света, в това число в Южна Америка, даже в Хималаите. Има обаче неофициални клюки, че в действителност участниците в Проекта са търсили останките на аварирали НЛО.

 t9 - Секретни планове, основани от Правителството в сянка (част 2)
Изследователят Клифърд Стоун писа доста за този Проект. Според неговата версия, доста остатъци от НЛО са фактически открити и по-късно надеждно скрити в американските военни бази.Проект CHANIВъзможно е този план да е най-загадъчният от листата. Името му значи Channeled Holographic Access Network Interface – Канален холографски мрежов интерфейс за достъп.

 t10 - Секретни планове, основани от Правителството в сянка (част 2)
Най-просто казано, този Проект включва потреблението на телепати и екстрасенси в цифровата епоха. Предполага се, че компютърните стратегии могат да им оказват помощ да стигнат до Същности от различен свят. Включително да влязат по отношение на избран Старейшина, който е един от основателите и ръководителите на Вселената.Концепцията за Старейшините-създатели се среща в доста религии. В Древен Египет да вземем за пример, има митове за девет богове-създатели.За опити като CHANI се твърди, че са провеждани още през 50-те и 60-те години на предишния век.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР