Калкулаторите са под път и над път, точно толкова масови

...
Калкулаторите са под път и над път, точно толкова масови
Коментари Харесай

Microsoft Math Solver - AI приложение, което решава сложни математически проблеми

Калкулаторите са под път и над път, тъкмо толкоз всеобщи са и мобилните приложения за изчисление. Но с цел да ги използваш, би трябвало да си наясно по какъв начин се взема решение казуса преди всичко.

Какво да създадем, в случай че не знаем? Изглежда от Microsoft са решили да ни оказват помощ. Те работят върху приложение с име Microsoft Math Solver. Това е приложението, което може да взема решение комплицирани и обемни математически задания.

Най-добрата част е, че даже може да не вкарваме нищо на ръка. Просто сканираме ръчните си мемоари с уравненията и задачата, а приложението ги счита за нас. Има алтернатива и за ръкописно въвеждане на екрана.

Използва се изкуствен интелект, който взема решение дилемите. Ако някъде срещне компликация, той ще ни препрати към Bing, където да потърсим помощ за решението.

Програмата не просто ще ни дава подготвени отговори, само че ще може да дава обучителни материали, които коментират казуса. Така ще можем да разберем най-малко главната идея и в бъдеще да се оправяме сами.
Все още текат бета проби. Приложението е налично в Гугъл Play и App Store
Това е формалната страница. От нея разбираме, че има поддръжка за голям брой езици. Microsoft Math Solver може да чертае и графики, с цел да разберем по-лесно връзката сред променливите посредством визуализация.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР