Калина Сакскобургготска е намерила начин да проточи привличането й като

...
Калина Сакскобургготска е намерила начин да проточи привличането й като
Коментари Харесай

Номерца! Калина и адвокат измислиха как да шиканират делото

Калина Сакскобургготска е намерила метод да проточи привличането й като обвинена за шофирането в нетрезво положение в курорта " Боровец “ предходната събота.

Дъщерята на някогашния министър председател Симеон Сакскобургготски наела юрист от известна софийска адвокатска фирма, която обаче уведомила проверяващия служител на реда, че сега се намира в чужбина и желае различен ден, в който двете да се явят за покачване на обвиняване на княгиня Калина. Подобни отлагания са честа адвокатска процедура в опит за шиканиране на делото.

Княгинята бе призована да се яви през днешния ден, с цел да й се предяви обвиняване за породената от нея лека злополука. При изработен тест с дрегер са били регистрирани 1,5 промила алкохол. По-късно Калина Сакскобургготска е отказала да даде кръвна проба в болница.Полицията конфискува автомобила, с който тя бе предизвикала случая. Автомобилът се оказа на юридическо лице.

Очакванията са обвиняването против Сакскобургготска да бъде повдигнато идната седмица. Ако княгинята не показа основателна причина за неявяването си тогава, то може да се стигне и до насилственото й довеждане пред проверяващите, заяви Българска национална телевизия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР