Калина Крумова, която наскоро се врече във вярност на актьора

...
Калина Крумова, която наскоро се врече във вярност на актьора
Коментари Харесай

Калина и Боби Турбото разкриха любопитни детайли около връзката си

Калина Крумова, която неотдавна се врече във честност на артиста Борислав Захариев, по-известен като Боби Турбото, бди и поддържа обичания си във всяко негово начинание като същинска орлица.

Телевизионната водеща, някогашна депутатка и представителка на партия "Атака " скрито е пособия на половинката си в "Черешката на тортата ".

В изявление пред Нова тв младоженците разкриха любопитни елементи към връзката си, както и обстоятелството, че булката направлявала колегата си по време на представянето му в кулинарното шоу. Тя издаде, че подаръците, с които брачният партньор ѝ зарадвал гостите, са нейно дело.

Боби Турбото е предложил брак на Калина Крумова от сцената на Сатиричния спектакъл в София по време на своя режисура. Влюбеният артист паднал на коляно, до момента в който пеел Can't help falling in love на Елвис Пресли.

"Борислав ми предложи брак в залата на Сатиричния спектакъл през февруари. Беше пред очите на хората, те снимаха, само че той помоли да го запазят за персонална приложимост и те го направиха ", сподели Калина. От своя страна Захариев добави: "Беше свръхемоционално. Не съм вярвал, че мога да рева с хрипове. Страхотна страст ме завладя. Това е нещо доста персонално за мен. Аз в никакъв случай не съм предложил брак до момента. Не си мислех, че мога да се оженя за някоя жена ".

Двамата минаха под венчилото на 17 юни. "Това е първата ми връзка, която започнах без упования. Имах независимост и успокоение. Когато се видяхме за първи път, не знаех нищо за него ", призна Калина. "Не сме желали да пазим нищо в загадка. Това да парадираш с любовта си е загуба на време ", акцентира Борислав. "Нито сватбата ни, нито връзката ни са били обект на някаква интрига. Всичко беше пред очите на хората ", добави Калина.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР