Калина Андролова, фейсбукКалина Андролова Снимка: БНРЗафиров е изключително подходящ да

...
Калина Андролова, фейсбукКалина Андролова Снимка: БНРЗафиров е изключително подходящ да
Коментари Харесай

БСП акумулира невероятна тъпота по времето на Нинова, Зафиров е като герой на Зола от „Търбухът на Париж“

Калина Андролова, фейсбук
Калина Андролова Снимка: БНР
Зафиров е извънредно подобаващ да показва политическото лице на Българска социалистическа партия. Човекът е като воин на Зола от „ Търбухът на Париж “, единствено едрите перачки към него липсват!

Българска социалистическа партия акумулира невероятна тъпотия по времето на Нинова. Всички към нея са като картофобелачи отпреди индустриализацията. Колкото и порядъчен електорат да има Българска социалистическа партия, той забягва към „ Възраждане “ след колаборацията на Нинова с „ естествените “ й сътрудници ПП/ДБ. Бих споделила, че Нинова си отива с Политическа партия. По разточителство, дебелоглав и недоговороспособност. Големият проблем при Нинова, с изключение на идеологическото изменничество, е, че като се договориш с нея дълготрайно и концептуално за нещо в 11,40, тя е направила таман противоположното още в 12,10.

Някъде към половин час траят сделките й. Всички от нейното обграждане схващат злополуката, в която вкарва партията, и описват, че Нинова е пасажер, в това число Зафиров, Вигенин и прочие, само че в същото време привързаността им е, до момента в който бариерата ги раздели. На тези избори 6%, през есента – 3,9%. Няма подобен гьонсуратлък като корнелианството. Шизо-анализът и шизо-стратегията на Корнелия е да господства до последна капка кръв. Всяка нейна стъпка беше неточност и свиване на коридора, всички я предадоха, даже настоящия й антураж.

И да Радев ще присвои остатъка от Българска социалистическа партия, когато партията падне под 4%-ната преграда. И ще го сплоти с Левицата на Татяна и Мая. Освен в случай че Копринката не го завърши преди този момент. Което е прекомерно реалистично.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР