Калин Врачански влиза в главната роля в мюзикъла Баща ми

...
Калин Врачански влиза в главната роля в мюзикъла Баща ми
Коментари Харесай

Ето защо Калин Врачански го няма в Братя

Калин Врачански влиза в основната роля в мюзикъла „ Баща ми бояджията “ на Софийската опера по Петър Ступел. Може би поради подготовките на спектакъла артист редуцира наличието си в няколко от епизодите във втория сезон на сериала „ Братя “ по Нова телевизия.    

Калин е учителят Андреев, а специфичното присъединяване е на Славчо Пеев, който е Богаташа в  едноименния филм на режисьора Стефан Димитров от златната соц ера на родното тв кино. За страдание, Татяна Лолова си отиде малко преди да влезе в подготовки за „ Баща ми бояджията “.   

Идеята за театралната реализация на „ Баща ми бояджията “ е на Пламен Карталов – с цел да се продължи животът на мюзикъла от 1974 година, в който се вихрят цяла плеяда звезди, отпред с Коста Цонев.

А ето и сюжетът на " Баща ми бояджията ". 31 декември 1932 година. Андреев е преподавател по история, останал без работа в навечерието на Нова година. Липсата на пари го тормози и дружно с петте си деца взема решение да посети братовчед си Спас, с цел да изиска от него заем. Но се оказва, че братовчедът е изпъден от работа и също няма пари. Отчаяни, бащата и децата скитат по улиците на София и следят заниманията на хората. Уморени и премръзнали, те се прибират към дома. По пътя срещат техен комшия, богат индустриалец. Той изяснява, че чака значими посетители за вечеря, а къщата му не е боядисана. Предлага доста пари, в случай че всичко е готово до 16 часа.

Андреев с наслада се съгласява. Богаташът отива със фамилията си у другари. В избрания час всичко е готово, само че фабрикантът се обажда по телефона и афишира, че няма да се прибере до 3 януари. Ядосан от нечестността му, бащата-бояджия събира фамилията си на богата вечеря.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР