Калин Врачански се завърна в Братя“. Няма никакво съмнение, че

...
Калин Врачански се завърна в Братя“. Няма никакво съмнение, че
Коментари Харесай

Калин Врачански се завръща в „Братя“ 3

Калин Врачански се завърна в „ Братя “. Няма никакво подозрение, че сериалът ще има и трети сезон, само че феновете предлагат на продуцента Краси Ванков да се замисли за дължината на епизодите – досегашните им къси 30 минути са прекъсвани даже от досадните реклами. Беше повече от ясно, че Врачански ще се появи още веднъж пред камерите след премиерата на мюзикъла „ Баща ми бояджията “ в Операта, където той влезе в ролята на Коста Цонев от известния тв филм от соца. Борис Донков се оказа жив, въпреки и на ръба със гибелта, откакто чесове наред е бил в студеното езеро, хвърлен там от враговете си, с цел да почине като вендета.  

Не по-малко предстоящо беше, че Денис Топал няма да се оправи с по този начин мечтания от него и Лора - Йоана Темелкова, катарзис и отново ще кривне от правия път. Така че и този воин се завръща – в незаконния свят. Друга тематика е, че на моменти драматургичната логичност в цялата скица на сезон 2 леко издишаше – Борис Донков се жертва поради брат си, който пък през това време се опитваше да бъде благополучен с жена му, която път загуби бебето си, откакто ченгето Йосифов я изтормози, наказвайки я за недоказаната гибел на сътрудника си. Сценаристите би трябвало да измислят в действителност супер свежарски сюжетни ходове, с цел да задържат вниманието на публиката, която през есента още веднъж ще гледа „ Пътят на достойнството “, „ Съни бийч “, „ Отдел Издирване “ и евентуално „ Дяволското гърло “.       

„ Братя “ 3 несъмнено ще стартира от възобновената полова връзка сред Денис и съдбовната украинка Юлия - щерка на убития от брат му мафиотски необут Фьодор Опланчик. Красавицата напълно закономерно остава в екшъна, а жертва падна нейният съучастник Райков – чудесният Васил Ряхов. Естествено, че народът избира да се любува на ефектната Лора Христова и на бъдещите й креватни подиуми с ефектния Владимир Михайлов. В идната порция от „ Братя “ на карта ще е заложена и любовта на Стойо Мирков като Йосифов, който последователно осъзна, че изцяло е изгубил доверието и любовта на жена си Ива – Искра Донова и сина си Симеон - Мартин Петков, който пък е на път да влезе в обкръжението на Денис Топал.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР