Калин Терзийски публикува в социалните мрежи гневно писмо, адресирано до

...
Калин Терзийски публикува в социалните мрежи гневно писмо, адресирано до
Коментари Харесай

Калин Терзийски: Слави Трифонов ми дължи пари!

Калин Терзийски разгласява в обществените мрежи яростно писмо, адресирано до сценариста на Слави Трифонов Иво Сиромахов, който дефинира книгите на Кайо като бездарни и безинтересни.

Освен тази оценка създателят на романа „ Алкохол “ е и главен персонаж на скечовете в „ Шоуто на Слави “. А ето по какъв начин се е стигнало до враждата:

„ С Иво Сиромахов години наред сме били другари, работили сме дружно. Правил съм му жестове. Канил съм го на курсовете по креативно писане, които проведох. Затова бях сюрпризиран, че ме назовава некадърник. В „ Шоуто на Слави “ започнаха да вършат обидни скечове против мен в тежък интервал от живота ми. В миг, в който е срамотия да се подиграваш.

Обикновено човек, когато се усеща отговорен или виновен, става нападателен. Самооправдава се за грозните действия с дискредитиране на този, който го е нападнал. Аз това виждам в този момент. Алкохолизмът е извънредно тежка и смъртоносна болест. Бях се преборил с нея, само че те продължиха със скечовете. Не стопираха да изкарват пошли и жалки кинти на гърба на моето страдалчество. Недоумявам по какъв начин е допустимо. Това е все едно да си правиш смешки с болен от рак… “, споделя Кайо и прибавя, че Слави кара хората към себе си да вършат неща, които са срещу тяхната съвест, в случай че имат въобще такава.

Терзийски споделя още, че когато Слави преди време е бил изпъден отвред, по времето на Иван Костов, Калин и още петима писатели са писали сюжетите за неговото предаване, което е замествало „ Хъшове “.

„ Не ни плащаха в продължение на месеци. Работехме без контракти, тъй като тогава да поискаш контракт се считаше за безусловно безсрамие. И ние не можехме да си вземем заработеното. Част от екипа си потегли и ме намрази, тъй като аз останах. Бях заложил прекомерно доста, с цел да напусна. Попитах Слави по какъв начин си разрешава да не заплаща на хората, които му работят.

В моя случай става въпрос за към 3000 лв.. Трифонов се оправдаваше, че изпълнителен продуцент е Стефан Рядков. Стефан в действителност беше подобен, само че касата беше при Слави – той контролираше парите. Трифонов обаче сподели, че не го интересува – да се оправям със Стефан. Същият този Слави години по-късно ме подиграва. Просто тъй като са завъртели една грозна машина за пари и не могат да спрат “, споделя още писателят.

Източник Хот Арена
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР