Николай Маринов е роден в град Пловдив. Завършва Икономически Университет

...
</TD
>Николай Маринов е роден в град Пловдив. Завършва Икономически Университет
Коментари Харесай

Николай Маринов: Пловдив е като малко копие на цялата ни държава

Николай Маринов е роден в град Пловдив. Завършва Икономически Университет – Варна през 1996 година и незабавно по-късно стартира работа в първото от петте най-големи предприятия в страната. Работи в региона на корпоративния финансов разбор и вътрешния надзор. Специализирал е в ръководството на риска, бюджетирането и приложния програмен продукт. Редовен участник е във конгреси, свързани с архитектура и строителство, музика, антични цивилизации. Женен, с едно дете. Той е претендент за депутат в листата на " Българска социалистическа партия за България " за 16 МИР – Пловдив с номер 24 в бюлетината и преференция 113.

- Г-н Маринов, по какъв начин ще мотивирате жителите да гласоподават на следващите избори за Народно заседание?

- Мотивацията постоянно става с проявление на действителни резултати. Стоейки надалеч от властта, Българска социалистическа партия няма по какъв начин да реализира своите цели, най-малко в цялостен размер. Но може да уточни какво не са създали съперниците и какво ще направи самата Българска социалистическа партия, в случай че ръководи. Като единствената обществена партия в България, Българска социалистическа партия ще се концентрира главно върху хората, като се концентрира над следните цели: растеж на приходите, усмиряване на инфлацията, фамилно подоходно облагане, растеж на обществените заплащания, промяна в образованието, промяна в опазването на здравето. За да можем по-късно с задоволство да посочим постигнатите резултати. За да бъдат гласоподавателите стимулирани да ни поддържат и за идващ мандат

- Какво отличава " Българска социалистическа партия за България “ от оставалите партии и обединения, които се борят за доверието на българите?

- Доказано в годините Българска социалистическа партия е единствената обществена партия. Реално тя може да застани зад всеки човек, до момента в който другите партии стоят само зад избран кръг от хора и пазят ползите единствено на гласоподавателите в избрана сфера от ползи.

- Как бихте описали обстановката в страната ни все още?

- В момента страната ни е в обстановка, сходна на известната приказка " Новите облекла на царя “. Всички средства за всеобща информация ни заливат с концепциите какъв брой добре живеем, по какъв начин страната ни е мощна, със постоянна стопанска система и така нататък Затова ни би трябвало това малко момченце, което да каже, че " царят е гол “. В реалност " голотата “ се състои в следното: висока инфлация, ниски приходи, огромен растеж на сивата стопанска система, функционално необразовано потомство, неприятно и комерсиално опазване на здравето и така нататък

- Какви цели бихте обрисували пред новия 50-и парламент и пред себе си като претендент за депутат?

- Би следвало 50-ият парламент да бъде концентриран върху следните цели: растеж на приходите и покупателната дарба на гражданите; промяна в образованието; промяна в здравеопазването; отстояване на българските национални ползи.

Като член в партията, стояща зад елементарния човек, защитавайки правото му на заслужен живот, ще положа всички старания да се вдигне виталният стандарт на елементарния човек който съставлява почти 95% от популацията в страната. Достойният живот е не оцеляването с приходи, стигащи единствено за комунални услуги и медикаменти. Достойният живот е този, при който тези разноски са неусетна част от живота на всеки човек.

Често давам следни образец при диалозите ми с познати: Обединените арабски емирства са построили страната, която познаваме сега от пустиня, море и нито една река, с помощта на един запас. Не какъв да е, а петрол. В България този запас е непълен. Но страната ни има доста други: изход на море, планини, минерални извори, богато археологическо завещание и, не на последно място, други потребни изкопаеми. При вярното ръководство на тези дадености можем да реализираме даже повече от ОАЕ.

- Кои са идеите, свързани с Пловдив, които ще приемете като свои в идващото Народно заседание?

- Пловдив е един прелестен град, който в последните 34 години не случи на ръководство. Той се явява като малко копие на цялата ни страна. Град с пай небосвод, без ясни цели и ограничения за по-нататъшното си развиване. Толкова са доста нещата, които би трябвало да се поправят в града ни, че безусловно би трябвало да се стартира съвсем от нулата. Лошо функциониращите общински предприятия водят до неприятна инфраструктура, презастрояване, колабиращ градски превоз, възмутителен трафик, тромава общинска администрация и доста други. Като пловдивчанин съм подготвен да дам всичко от себе си за превъзмогването на тези проблеми.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР