Календари за новата 2024 година с уникални снимки от родината

...
Календари за новата 2024 година с уникални снимки от родината
Коментари Харесай

Календари на Нашият дом е България със снимки от България набират средстава за добри каузи

Календари за новата 2024 година с неповторими фотоси от родината набират средства за благотворителната и патриотична активност на родолюбивата фондация " Нашият дом е България ". Инициативата е на нейния идеолог и създател арх. Пламен Мирянов.

 

Фотосите запечатват както приказната българска природа, по този начин и неповторимия обичай и просвета на страната. В него са включени неповторими фотографии от четирите сезона на нашата Родина, които са и хубав фон на емблематични цитати от Словото на живота на Светата Библия.

 

Снимките са още по-специални, тъй като са авторски, на фондация " Нашият дом е България ", уловени от обективите на Краси Матаров, Албена Матарова и Пламен Мирянов.

 

" Ще можете да се насладите на мигове от зазоряването на Рилския манастир и величествените 7 Рилски езера, приказни гледки от омаята на Мелнишките Пирамиди, “Паметника на Свободата “ на връх Шипка, залез от потопената черква “Свети Иван Рилски ”, емблематичния за нас концерт “Мост на небесата ” от скалния феномен “Божия Мост ”, архитектурната магия на Ковачевица и Трявна, черква „ Св. Успение Богородично ” – гр. Царево, нощни издигания с топловъздушни балони, Ситовски водопад, необятния язовир Широка Поляна, лавандулови полета, изгрев от сърцето на Пирин планина, резерват “Яйлата ” и други ", пишат от патриотичната фондация.


Вземете своя календар на цена от 33 лева, с цел да подпомогнете активността на " Нашият дом е България ", измежду чиито дела са възобновяване на храм " Св. Св. Кирил и Методий ", изчистване на ниските руини на античния манастир " Пресвета Богородица Пантанаса " в Мелник и реституция на Голямата Базилика в Плиска.

____

Поръчки можете да извършите до 22 декември на персонално известие тук - https://www.facebook.com/ourhomebulgaria/ или на email: [email protected]
☎️При въпроси: 0899 159515

 

Календарите ще бъдат доставени до адрес с Еконт или Спиди след 19-ти декември. Куриерската услуга е за сметка на получателя.

 

Може да вземете своя календар и на място от нашия офис на адрес: ул. " Неофит Рилски " 46, град София ???? в часовия диапазон от 09:00 - 18:00 ч. до 22-ри декември.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР