Каквото било – било! На всички е известно, че да

...
Каквото било – било! На всички е известно, че да
Коментари Харесай

Струва ли си да ревнуваме от миналото

Каквото било – било! На всички е известно, че да се ревнува мъжът от неговото минало е най-малкото безсмислено. Въпреки това, както всички останали типове ревнивост и тази се промъква скрито, макар митингите на здравия разсъдък. Защото зад увереността, че сега Той е точно с вас, а не с някогашната, прозира подозрението, до каква степен съществени са били техните връзки...и дали по някакъв метод не не престават да бъдат. Някои дами живеят на правилото: „ колкото по-малко знам, толкоз по-добре дремя ” и съзнателно отбягват тематиката за старите връзки. Други, в противен случай, желаят да знаят всяка дребна детайлност, изтъквайки концепцията, че сред двама души, които се обичат, не трябва да съществуват никакви секрети. В края на краищата всяка една от нас взема решение сама, какъв размер от информация й е нужен, с цел да се усеща уверена и спокойна.

Бившата другарка
Постоянно да сте разяждани от подозрения, да шпионирате имейла или телефона му, тъй като се боите, че рано или късно той ще се върне при нея, значи сами да съсипете връзката си. Преди всичко би трябвало да си дадете сметка, до каква степен обичаният подклажда тази ревнивост и дали в действителност повода не е в нея, а във вас. Въпреки това, на някои признаци е добре да обърнете изключително внимание.

● В диалозите. Вашият мъж загатва някогашната си другарка при всеки комфортен случай. Например, до момента в който пробва приготвеното от вас ядене, не пропуща да означи че Катя (Ана, Силвия) го е правила малко по-запечено и по нейния метод му харесва повече. Или пък, до момента в който кроите проекти за отмора в Турция, с най-малки детайлности разказва, по какъв начин и по кое време са били двамата там. Подобни откровения в болшинството случаи са неприятен, доста неприятен симптом и значат единствено едно – остарялата обич не му излиза от мислите. Все отново съществува някаква, въпреки и оскъдна възможност, той да не влага никакъв смисъл в тези истории и просто да ги споделя, тъй като мисли, че ще ви бъде забавно.

● Срещи. Ситуацията не е по никакъв начин приятна, само че много публикувана – доста някогашни влюбени не престават да се виждат след раздялата. И това, несъмнено, има своето пояснение – въпреки всичко двамата по някакъв метод са останали близки. Но за това, дали връзките им са безобидни или посред им към момента има нещо неизживяно, най-красноречиви са дребните елементи – какъв брой време не престават срещите, сами ли са или просто имат обща компания, присъствате ли и вие от време на време и дали въобще я познавате. Не постоянно обаче нещата са такива, каквито наподобяват. Например, в случай че той по всякакъв начин се пробва да избегне срещите с някогашната, може да се окаже неприятен симптом. Възможно е към момента да се усеща засегнат, а това значи – влюбен. В този случай най-вероятно тя е поела самодейност за раздялата, а на него му е мъчно да я преживее.

Друго семейство
Ако мъжът до вас е бил женен, ситуацията се усложнява, а мотивите за ревнивост стават по-сериозни. Най-вероятно той продължава да поддържа връзка с някогашната си жена даже и след развода, а аргументите за това са напълно справедливи. Най-главната от тях е, несъмнено, са общите деца. На тях той ще отдава по-малка или по-голяма част от свободно си време – по празници, през отпуската или ваканцията. Ревността в този случай е безсмислена и егоистична, по тази причина в името на всеобщия мир и естетика, постарайте се да я преглътнете. Ако фактически обичате този мъж, създайте свои деца. Грижите и проблемите към новороденото по напълно натурален и неусетен метод оставят към този момент поотрасналите на втори проект.

По-иначе стои въпросът, когато в брака не е имало деца и все пак, обичаният ви продължава да поддържа контакт с някогашната си жена. Не става дума за приветствените позвънявания към Коледа и рождените дни, инцидентни срещи и прочие. Повод за терзание е, когато той при най-малкият мотив й се отзовава на помощ – с цел да й смени бушона (тъй като тя сама не може), да й услужи с пари или да й прави компания, с цел да не се усеща самотна. Но недейте да губите хладнокръвие, а умерено му обяснете, че сходно държание ви е неприятно. Ако все пак, той не се съобрази, значи в сърцето си към момента не се е разделил с тази жена. Продължава: Струва ли си да ревнуваме от предишното - II
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР