Какво ви казват звездите за днешния летен ден, разберете тук.

...
Какво ви казват звездите за днешния летен ден, разберете тук.
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за УТРЕ, 02 юли

Какво ви споделят звездите за днешния летен ден, разберете тук.

Овен

Съпротивлявате ли се на смяната, до момента в който нямате избор или се наслаждавате на концепцията да започнете изначало? Когато се озовете измежду хаоса, изберете пътя на трансформацията. Ще откриете, че животът ви предлага доста, доста неща, за които да сте признателни.

Телец

Всички бариери се подвигат и пътят към величието е разчистен за вас! Carpe diem, Телец. Имате това, което е належащо, с цел да придадете на фантазиите си осезаема форма.

Близнаци

Някои от вас може да изискат да погледнат на живота си като непряк наблюдаващ. Не е незаконно да желаете да останете сами от време на време, Близнаци. Просто бъдете сигурни, че го вършиме по верните аргументи и го комуникирайте с хората към вас като възрастен.

Рак

Избягвате ли да прекарвате време със себе си и да се грижите за вътрешния си свят? Ракът, това на което се съпротивлявате, упорства. Звездите сочат към значимостта на уединението; елементарният акт на обръщането към себе си. Няма значение какъв брой придирчив е графикът ви, отделете малко време за вас самите.

Лъв

Всички ние се нуждаем от доза тийнейджърска романтика, без значение на какъв брой години сме. Днес бъдете най-прекрасната версия на себе си в наличието на вашия специфичен човек. Още ли не сте споделили двете вълшебни думи? Не може да има по-добро време, лъвове!

Дева

Всеки може да ви изпее серенада, само че какво се случва, когато заниманието и флиртът свършат? Нещата стават напълно действителни. Този път направете верния избор. Изберете сътрудник, който ви демонстрира готовността си да застане до вас посредством дейности и думи. Вселената ви предлага да изпитате същинска кино обич!

Везни

Везни, в случай че тази романтика стартира да ви се коства едностранна, евентуално е по този начин. Събудете се за истината. Тази фаза във вашия живот ще ви научи на обич към себе си. Ако сте играли ролята на „ врач “ във всичките си връзки, отстъпете и преоценете целите си.

Скорпион
 4 пленителни женски зодии, които подлудяват мъжете 4 пленителни женски зодии, които подлудяват мъжете
Жената обича мъжът да й се възхищава. Това й дава самочувствие и я прави още по-хубава. Има някои дами, които са по-сдържани в любовнит...

Наблюдавайте потребността да произнасяте груби думи, които може да не съумеете да вземете назад. Когато се почувствате подразнени, което евентуално ще се случи, отстъпете и пребройте до 10. Още по-добре, излезте от зоната на спора и се върнете към обстановката, когато се успокоите.

Стрелец

‘Аз те обливам и ти ме поливаш.’ Това е вашата обич. Между вас двамата има надълбоко прочувствено и духовно схващане, което надвишава думите. Продължавайте да се подкрепяте взаимно в това пътешестване и да растете дружно.

Козирог

Може да ви следва краткотрайна разлъка. Вижте по какъв начин можете да подкрепите пътуването си, като в същото време сте личната си пътеводна светлина. За някои от вас обстановката може да е малко ужасна. Разберете какво в действителност си коства. Това ще ви даде смелостта, от която се нуждаете, с цел да се отдалечите от токсична обстановка.
 Когато стане дума за сериозна връзка, тези 6 зодии бягат далеко Когато стане дума за сериозна връзка, тези 6 зодии бягат далеко
Любовта от време на време ни връхлита ненадейно, само че от нас зависи дали връзката ни ще е дълга или напълно краткотрайна. Според астрологията, 6 зод...



Водолей

Днес ще бъде елементарно да поддържате синхрон с хората към вас. Ще ви хареса да поддържате връзка с хора, които споделят вашите полезности. Те ще ви заредят с сила, а вие би трябвало да се фокусирате единствено върху общото. Има толкоз доста неща, които споделяте, че въобще не би трябвало да е мъчно.

Риби

Търсете места, изпълнени с интензивност. Ще получите същински енергиен прилив с помощта на останалите хора. Но обръщайте внимание и на настроението си с напредването на деня, тъй като внезапно ще почувствате потребност от отмора и ще би трябвало да си я дадете.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР