Минала съм през период, в който имах зависимости.“ Това призна

...
Минала съм през период, в който имах зависимости.“ Това призна
Коментари Харесай

Елен Колева имала зависимост към алкохола, цигарите и други вещества

„ Минала съм през интервал, в който имах зависимости. “ Това призна неотдавна Елен Колева.

Родената като Елена Калевска актриса през днешния ден е в отлична форма, само че преди време е била в клопката на пристрастия, които сигурно не въздействат положително на визията и здравословната кондиция.

„ Имала съм зависимости от алкохол, цигари и други неща “, разкри звездата от „ Шивачки “. Зеленооката брюнетка е направила обаче всичко по силите си, с цел да се отърве от тях. Все отново предходните й залитания по мощните чувства не са отминали без никаква диря. „ Проблемът е, че към този момент не мога да върша секс с човек, който мирише на алкохол или цигари “, довери някогашната обичана на писателя Калин Терзийски. Това по думите й станало главната спънка в намирането на непрекъснат сътрудник.

„ Затова е толкоз мъчно да намериш половинка! Да не пуши, да не пие, да не знам си какво... В един миг отиваш доста надалеч и стартират да те питат: „ Абе ти естествена ли си? Къде ще намериш подобен човек? “, описа Елен. И макар че сама си дава кураж: „ Спокойно, ще го намерим “, към днешна дата край Колева към момента не се е завъртял „ мъжът на живота й “.

Още преди няколко години актрисата разгласи обществено, че по хороскоп била обречена на „ злощастие в любовта “. В „ звездната й карта “ било заложено да не й върви с мъжете и в никакъв случай да не срещне човек, който да удовлетвори всичките й потребности и копнежи. Тази карма се дължала на опълчване сред Марс и Венера, разясни тогава хубавицата.

Елен Колева обаче продължава настойчиво да търси любовта, възприятието, поради което „ най-вече от всичко си заслужава да живеем “. Премина и през доста тръни по пътя към щастието. В една от връзките си даже е била жертва на физически и душевен тормоз.

„ Моята най-съществена промяна се случи, когато влязох по отношение на човек, който доста повлия на моята кариера в отрицателен проект. И тогава действително в тази връзка започнах да изгубвам позициите си, започнах да изгубвам опциите си “, прави равносметка тя.

Елена не скри, че в избран интервал от живота си е била „ мощно разтърсена душевен “. Благодарение обаче на волята си и на психоенергетиката е съумяла да преодолее този сложен стадий.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР