Какво се случва със Слави Трифонов, лидера на една от

...
Какво се случва със Слави Трифонов, лидера на една от
Коментари Харесай

Коалицията се разпада! Киро и Нинова търсят Слави под дърво и камък: Какво се случва с него?!

Какво се случва със Слави Трифонов, водача на една от ръководещите партии?

Над този непосилен въпрос се потят десетки анализатори, общественици, както и съсем оределите симпатизанти на „Има подобен народ“.

Физически Трифонов не се е появявал обществено от юли предходната година, когато оповести през ВКЛЮЧване от фейсбука си състава на държавното управление с министър-председател Николай Василев. Тогава той четеше от аутокю и явно имената му бяха подадени извън.

Вече близо година партийният водач е изцяло „потопен“. Единствените му стълкновения с реалносттга са един път месечно, посредством пост във фейсбук, евентуално писан от дежурния сценарист.

По данни на ПИК даже съдружните му сътрудници не са виждали Трифонов. Чуват го отвреме в точния момент по телефона и… до такава степен. На коалициционните препоръки се появява репортерът Станислав Балабанов. В Народното събрание се вихри Тошко Йорданов по прякор Африкански.

Тези дни се разчу, че Ку-ку бенд потегля на следващо национално турне. За първи път в историята на шоуто музикантите ще въртят концертите си без Слави Трифонов. Това още повече укрепи паниките към моментния му здравен и душевен статус.

Не е обикновено нито Кирил Петков, нито Корнелия Нинова, нито Христо Иванов да не са виждали очи в очи Слави Трифонов, откогато държавното управление пое ръководството на страната. И никой не дава действително пояснение за какво това е по този начин, разяснява пред ПИК народен представител от Българска социалистическа партия, поискал анонимност.

Неофициално се знае, че Трифонов не излиза от бункера си в Бояна. Дори не върви в Плевен, с цел да навести сестра си и майка си.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР