Какво се случва с Бойко Рашков, се питат много хора

...
Какво се случва с Бойко Рашков, се питат много хора
Коментари Харесай

Слух №1 тресе държавата: Какво се случва с министър Бойко Рашков?

Какво се случва с Бойко Рашков, се питат доста хора в страната. В петък вечерта той не взе участие в парламентарния надзор, където трябваше да дава отговор на три въпроса на депутати.

Според обясненията на ръководителя на Народното събрание Николай Минчев, Рашков е показал като съображение за отсъствието – здравословни проблеми.

По забавното е, че вътрешният министър и цялото управление на Министерство на вътрешните работи не участва и на церемонията по встъпването за втори мандат на Румен Радев.

Отсъствието на вътрешния министър е необичайно, тъй като Рашков бе член на двете служебни държавни управления на президента и даже бе назначен за вицепремиер.

Преди това Бойко Рашков година и половина бе юридически консултант на президента.

Ако Рашков е дал позитивен тест за ковид, то значи и цялото управление на Министерство на вътрешните работи би трябвало да е под карантина. Причината – в сряда отпред с Рашков, управлението на Министерство на вътрешните работи взе участие в съвещание на вътрешната комисия.

В четвъртък Рашков обаче участва на съвещанието на държавното управление. Това слага въпроса – в случай че вътрешния министър е с ковид, за какво членовете на Министерски съвет не са под карантина?!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР