Какво се случи до този час? Премиерът на Северна Македония очаква

...
Какво се случи до този час?
Премиерът на Северна Македония очаква
Коментари Харесай

Храните няма да поевтинеят, дори ДДС за тях да е 9%, смятат Podcast слушателите

Какво се случи до този час?

Премиерът на Северна Македония чака повдигане на българската обсада за договаряния с Европейския съюз до края на юни.

Липсват медикаменти за онкоболни, сигнализират пациенти. За казуса е осведомена проф. Асена Сербезова.

Не можем да се борим със напрежението и да изградим психологична и физическа резистентност, в случай че преди този момент не сме се погрижили да енергизираме тялото си. Как да го създадем, ще разберете по-късно в Podcast новините.

" До този миг не съм виждал стока, нараснала заради някаква причина, да поевтинее след унищожаване на фактора, поради който е нарастването " - това е единствено един от знаковите мнения по днешния ни въпрос " Очаквате ли поевтиняване на храните, в случай че Данък добавена стойност за тях стане 9 на 100? " Кои други ваши мнения ни впечатлиха ще чуете в края на Podcast новините.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Очаквате ли поевтиняване на храните, в случай че Данък добавена стойност за тях стане 9 на 100? " - това ви питаме през днешния ден по отношение на предлагането на Марияна Кукушева от Съюза на хлебарите и сладкарите да се понижи ставката на Данък добавена стойност за храните от 20 на 9 %, поради повишените разноски на бизнеса.

До този миг превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР