Какво се случи до този час? На косъм от физическа саморазправа

...
Какво се случи до този час?
На косъм от физическа саморазправа
Коментари Харесай

Podcast слушателите не очакват обвинение срещу Борисов, нито задържане за 72 часа

Какво се случи до този час?

На косъм от физическа разпра в Народното събрание и митинг пред Министерския съвет след снощния арест на Бойко Борисов.

" Надяваме се, само че знаем, че няма да се случи! Това беше ПР акция на Борисов. Следват митинги и събаряне на държавното управление! - това е единствено един от знаковите мнения по днешния ни въпрос: " Очаквате ли Бойко Борисов да бъде упрекнат през днешния ден и арестуван за 72 часа? " Кои други ваши мнения ни впечатлиха ще чуете в Podcast новините.

Американският секретар по защита към този момент е в България? Ще желае ли и ще дадем ли зенитноракетни системи на Украйна? Предстои да разберем.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Очаквате ли Бойко Борисов да бъде упрекнат през днешния ден и арестуван за 72 часа? " ви питаме през днешния ден. Лидерът на ГЕРБ беше отведен нощес в постройката на Главна дирекция " Национална полиция " за 24 часа по член 72 от Закона за Министерство на вътрешните работи. Според юриста му Менко Менков няма повдигнато обвиняване, а не може и да има, " защото прокуратурата е схванала за тези дейности на Министерство на вътрешните работи от медиите ".

До този миг в допитването превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР