Какво се случи до този час? Какво означава ситуация на форсмажор

...
Какво се случи до този час?
Какво означава ситуация на форсмажор
Коментари Харесай

Експерт: Ако войната не тревожи детето, няма нужда да се тематизира излишно

Какво се случи до този час?

Какво значи " обстановка на форсмажор " и какви ще бъдат следствията от оповестяването й у нас - с тези въпроси от ГЕРБ-СДС желаеха чуване на премиера в Народното събрание.

Ако тематиката за войната е настояща за децата, родителят може да поговори с тях с оптимално разбираеми и ясни послания, съобразени с възрастта им. Ако обаче децата не демонстрират тревога във връзка с протичащото се в Украйна, която тревога не се показва безусловно с думи, няма потребност да се тематизира ненужно. Това поучава Рени Велчева - клиничен психолог и педагогичен консултант в столичното 41-во Основно учебно заведение " Свети Патриарх Евтимий ". Какво да кажем на децата и може ли крайните отзиви на родителите да доведат и до спорове измежду дребните, чуйте в репортажа на Елза Тодорова за Podcast новините.

Държавата предлага сбърканата пътна винетка да може да се поправя еднократно. Няма да се постановат наказания за интервала на шофиране със сбъркана винетка.

" Кабинетът прави ли нещо за справяне с рецесията, че да оценяваме дали е задоволително? " - това е един от знаковите мнения по отношение на днешния ни въпрос: " Одобрявате ли дейностите на кабинета за справяне с рецесиите у нас? ". Какво още споделихте с нас досега, ще чуете в края на Podcast новините.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Одобрявате ли дейностите на кабинета за справяне с рецесиите у нас? " - това ви питаме през днешния ден по отношение на най-новото социологическо изследване на " Тренд ", което демонстрира спад на публичната поддръжка за държавното управление на Кирил Петков. Според социолозите динамичните събития от последния месец, както и търканията в обединението и сред кабинета и президента, дават отражение върху настройките на хората.

До този миг превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР