Какво правите тука? Което е добре за вас или за

...
Какво правите тука? Което е добре за вас или за
Коментари Харесай

Скандал! Какво направи комшийка на Петков с Джамбазки

„ Какво вършиме тука? Което е добре за вас или за нас? ”, с тези думи столичанка, която живее на ул. „ Шишман ” в София, прекъсна изказването пред медиите на евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Англел Джамбазки. Заедно с хора от партията той беше блокирал дома на премиера Кирил Петков тази заран, с цел да му търси сметка за политиката по отношение на Северна Македония.

Жената изясни на Джамбазки, че тормози хората с политическата си акция, която дефинира като цирк. „ Ако попитам тези хора, които сте довели, какъв брой сте им платил, те няма да ми кажат. Ако ги попитам какво знаят за Македония, те няма да знаят нищо ”, съобщи гражданката, чийто разговор с евродепутата беше излъчен по Българска национална телевизия.

В отговор Джамбазки заплаши, че ще „ предложения ” столичанката в съда, с цел да потвърди, че митингът е заплатен. Той съобщи, че с почитателите му имат право да стоят на тротоарите и не пречат на никого. Жената обаче не се съгласи с това, че Вътрешна македонска революционна организация и добави: „ Запознайте се със законите на общината. За всяко нещо, за всяко столче на тротоара се заплаща. Вие се опитвата да извличате политически дивиденти от една към този момент напрегната обстановка ”, съобщи недоволната столичанска.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР