Какво по-точно ще се случи на пазара на недвижими имоти

...
Какво по-точно ще се случи на пазара на недвижими имоти
Коментари Харесай

Имотен пазар при надигащи се лихви

Какво по-точно ще се случи на пазара на недвижими парцели в обозримо бъдеще зависи най-много от фактори, които са " над " самия пазар на парцели - упованията за криза, войната, повишението на лихвите в опит за преодоляване на инфлацията. Зависи от развитията в политиката и в стопанската система като цяло, а те са съвсем непредсказуеми.

Какво въпреки всичко чакат хората, които познават най-отблизо имотния пазар - представяме ви на одобрени професионални медиатори и кредитни консултанти. Самата неустановеност е проблем и тя към този момент дава отблясъци на пазара - и да бавят решението си за договорка, както демонстрират данните на ocenime.bg.

Ниските лихви и наличното банково кредитиране бяха посочени като главен фактор за подема на имотния пазар през последните години. Сега нещата се трансформират и преди да вършим прогнози за дълготрайните резултати, се опитваме да се вгледаме в самата смяна - представяме експертно мнение.

Цените отхвърчаха нагоре, което прави инвестицията в неподвижен парцел още по-труднодостъпна за множеството хора. Но пък има благоприятни условия за и ние представяме някои от тях.
Реклама
Иначе инвестицията в неподвижен парцел продължава да бъде парченце твърда земя в бурното море. Волатилността на виртуалните валути, наподобява, подтиква някои от вложителите в тях да диверсифицират в недвижима собственост. Подобна процедура има и в България. Запознаваме ви с някои от правните аспекти при.

В изданието ще може да прочетете за в София, на който обаче.

Ще може да видите и по какъв начин времената, в които живеем,. И ще намерите потребна информация за приложения, които оказват помощ,, а и препоръки по какъв начин елементарно да извършите този дом с изключение на хубав и.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Боряна Генчева
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР