Какво ли не сме опитвали в опит да се отървем

...
Какво ли не сме опитвали в опит да се отървем
Коментари Харесай

Странните терапии против целулит, които всъщност работят

Какво ли не сме опитвали в опит да се отървем от неприятната портокалова кожа. А дано си приказваме искрено, множеството от нас го имат.

Всъщност учените считат, че целулит си имат към 90% от дамите по света. Доста са факторите, които повлияват на появяването на портокаловата кожа, само че в последна сметка дамите желаят единствено едно – да се отърват от нея.

В търсене на магическата терапия, която с едно мацване ще изглади кожата, въпреки всичко открихме няколко метода да позаличим дупките по дупето и бедрата. И въпреки да звучат супер необичайно, истината е, че са ефикасни.

Краставици

Това може и да не сте го чували, само че краставиците оказват помощ за изглаждане на целулита. Те са хидратиращи и цялостни с витамини, а в случай че ги нарежете на резени и ги “залепите ” върху проблематичните зони, фитохимикалите в тях работят върху колагена в кожата и тя става по-стегната. В резултат множеството мигновена редукция на целулита.

Баня с морски водорасли

Таласотерапията е френска терапия за кожата, която включва гореща вода и водорасли върху кожата – под формата на вана или “обвиване ”. Морските водорасли са цялостни с йодин, който усилва тироидната функционалност и локалното кръвообращение, с което очевидно се понижава
целулита.

Скраб с кафе

Кофеинът уголемява кръвоносните съдове, което стяга външната тъкан на кожата. Използван върху кожата, кофеинът оказва помощ на тялото да се освободи от токсините и да метаболизира мазнините. А пък да си извършите сами скраб от кафе е супер елементарно – просто комбинирайте утайката от кафето с някое от обичаните ви масла.

Желатин

Консумирането на желатин от дълго време е известно със своите изгоди за крепко тяло. Желатинът обаче е и изключително сполучлив в увеличението на производството на колаген. Старайте се ежедневно да хапвате нещо с желатин, с цел да се справите с недостига на колаген, който е съществена причина за появяването на целулит.

Перфектно тяло единствено за 10 минути

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР