Какво ли не правим, за да може прането ни след

...
Какво ли не правим, за да може прането ни след
Коментари Харесай

Свежо пране и чиста перална машина само с ЕДНА съставка

Какво ли не вършим, с цел да може прането ни след изпиране да е свежо, чисто и в това време неповредено. Но това, което не желаеме, постоянно се случва толкоз елементарно. Някои петна върху облеклата, които не понасят нападателни сътрудници, ги вършат неизползваеми. Понякога е мъчно да се борим с миризмите. Има доста такива неприятни случки, макар че в днешно време има доста и разнообразни перилни препарати.

Има една съставна част, която е доста потребна за прибавяне при пране. Тя ще помогне да се отървете от всички тези проблеми, както и от вероятни петна или останали косъмчета, даже при пране в най-модерната машина. Това е винен оцет.

Непосредствено преди прането на облекла, които към този момент са в машината, изсипете половин чаша винен оцет. Той ще ускори резултата на прахта за пране, ще резервира яркостта на цвета, а също по този начин ще понижи количеството пяна, която постоянно остава върху тъмните облекла като петна.

Заменете оцета с омекотител при прането на долни дрехи. Не се опасявайте, спалното долни дрехи ще мирише на свежо, а структурата му ще стане по-мека, в сравнение с в случай че сте употребявали най-хубавия омекотител.

Добавянето на оцет по време на пране ще помогне да се отървете от разнообразни неприятни миризми.

Ако облеклата са доста мръсни, накиснете ги за една нощ във винен оцет и по-късно изперете както нормално.

Остават ли котешките косми по облеклата даже след изпиране? И в този случай виненият оцет ще помогне. Добавете оцет при прането всички косми ще се оотстранят от облеклата, няма да са ви нужни време или старания, с цел да ги почистите. 

Чували ли сте за статистическото електричество, което прилепва роклите по краката? След накисване на облеклата във вода, с прибавяне на малко количество оцет, този проблем ще изчезне.

Друг доста значим фактор. Ако добавяте оцет най-малко понякога, тогава няма потребност от спомагателни почистващи препарати. Оцетът може да се оправи с тази задача.

Понякога изцяло нормално вещество, което го има в съвсем всеки дом, може да бъде доста потребно. Добрите домакини постоянно могат да намерят излаз и да употребяват подръчни средства за справяне с домакинските отговорности.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР