Какво е съдба и дали тя наистина съществува? Дори и

...
Какво е съдба и дали тя наистина съществува? Дори и
Коментари Харесай

Мудра, която ще привлече на ваша страна Съдбата!

Какво е орис и дали тя в действителност съществува? Дори и през днешния ден е доста мъчно да се даде категоричен отговор на този въпрос. Изглежда, че всичко в този свят се случва в точното време и в точното място, само че … какво да вършим, в случай че не знаем къде се намира точното място?!

За какво служи тази мудра?

Тази мудра оказва помощ да се „ намерите “ в този живот, да поставите своите цели, да разберете коя е вашата най-важна Цел и да я постигнете. Ако знаете какво желаете, тази мудра ще ви подскаже къс път към осъществяването на желанието ви.

Техника на осъществяване

Поставете ръцете си на равнището на слънчевия сплит редом една до друга. Дланите нагоре, пръстите напред.

На всяка ръка съединете върховете на дребния пръст, безименния и палеца. Изправете междинния и показалеца, насочете напред и ги притиснете странично един към различен. Затворете очи. Дишайте умерено и отмерено. Представете си, че ръцете ви са компас, незабележим ориентир. Той е намерил пътя ви във Вселената и в този момент го осветява блестящо.

Почувствайте, че тъкмо в този момент знаете какво желаете и си представете по какъв начин да постигнете това. Насладете се на това положение. Изпълнявайте тази мудра 1 път заран след пробуждане за 5 минути тъкмо 1 седмица.

Ако за това време към момента продължите да изпитвате неустановеност, продължете осъществяването на мудрата още една седмица. УСПЕХ!

esotericblog

Още по тематиката:

Мудра „ Разсъмване “ – тя е началото на всички положителни неща в живота

 

Тази мудра се предлага настоятелно за дами, които желаят да бъдат красиви и стройни. Честата процедура на прегъване на ръцете по избран метод, може да усъвършенства виталната сила на човек…

Цялата публикация

Вечно нямате пари, а работите настойчиво? Мудрата за привличане на пари ще ви помогне!

 

Много хора в този момент непрекъснато се сблъскват с финансови усложнения, макар че работят настойчиво, стараят се, само че парите непрекъснато недостигат. Звучи познато? Може би, всичко е в това, че е блокирана…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР