Какво е искал да каже авторът? Днес заявих моята принципна

...
Какво е искал да каже авторът? Днес заявих моята принципна
Коментари Харесай

Даниел Лорер бърза да обяснява: Не съм казал това! Извинявам се на всички, които са се стреснали

Какво е желал да каже създателят? Днес заявих моята кардинална позиция по БТВ: министър-председател на страната не би трябвало да бъде човек, който е обект на интернационалните наказания. Като господин Пеевски.
Това написа в своя Facebook профил депутатът от „ Продължаваме промяната “-„ Демократична България Даниел Лорер в своя Facebook профил във връзка казаното от него в ефира на бТВ по адрес на ръководителя на ПГ на Движение за права и свободи.
„ Извинявам се на всички наши поддръжници и другари, които са се стреснали от заглавията във връзка с господин Пеевски тази заран. Заглавието не дава отговор на казаното от мен.
Когато Хамас атакува Израел, извършвайки свиреп издевателства над спокойно население, и когато Путин атакува Украйна, Движение за права и свободи застанаха на страната на жертвите. Аз не мога да не доклада това.
Същевременно във вътрешнополитически проект считам непрекъснатите изяви на господин Пеевски, изключително към премиера господин Денков, за провокативни, непремерени и несъстоятелни, и това е ясно и от моите дейности и реакции до момента, и от цялостната позиция на „ Продължаваме промяната “ и нашата коалиция с Демократична България.
Такова деструктивно държание не може да бъде нито подкрепено, нито поощрявано “, изясни той.
След телевизионното изявление на Лорер неговият сътрудник Ицо Хазарта написа, че „ след днешното си изявление най-малкото, което дължи моят сътрудник Даниел Лорер на българските жители, е опрощение. Не пояснение, а опрощение “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР