Какво е договорила Корнелия Нинова, кой натиска бутона в момента

...
Какво е договорила Корнелия Нинова, кой натиска бутона в момента
Коментари Харесай

Хората на Слави питат кой натиска бутона на Нинова

Какво е договорила Корнелия Нинова, кой натиска бутона сега и за какво наподобява тази партия сега по този метод, сподели пред публицисти в Народното събрание Станислав Балабанов от „ ИТН “, откакто при започване на пленарното съвещание беше отхвърлено предлагането на „ Възраждане “ за включване в дневния ред на проекторешение за основаване на краткотрайна комисия за инспекция на обстоятелствата и събитията, свързани с изказванията на министъра на електронното ръководство Александър Йоловски, че върху него е оказван напън от народни представители.

Миналата седмица на председателски съвет, на който присъствах, се реши да се сътвори краткотрайната комисия, която да проверява дейностите на Министерство на вътрешните работи във връзка с митингите против БФС. Тогава и Делян Пеевски на този председателски съвет предложи и се закани да се сътвори краткотрайна комисия, която да проверява офанзивите против Йоловски. Такова нещо обаче предходната седмица не се случи и аз си го изяснявам на база някаква сделка в сглобката, добави Балабанов. 

" Днес обаче сутринта на председателски съвет още веднъж се изкоментира тази тематика по предложение на „ Възраждане “. ГЕРБ и Движение за права и свободи не гласоподаваха в зала, само че по-интересен беше вотът на Българска социалистическа партия. Те се въздържаха, те са част от опозицията.

Тук въпросът е кой натиска бутона на Корнелия Нинова сега, защото сутринта на председателски съвет Георги Свиленски зададе въпрос, изумен, по тематиката за какво продължава краткотрайната комисия, която проверява проблемите с машините и не е ли време да се закрие. Сега Българска социалистическа партия в зала се въздържаха и гласоподаваха срещу основаване на краткотрайна комисия, която да проверява кой заплашва Йоловски, което ми подсказва на мен, че нещо се случва в едната част на съпротива, която касае Българска социалистическа партия.

Какво е договорила Корнелия Нинова, кой натиска бутона сега и за какво наподобява тази партия по този метод ", сподели още Станислав Балабанов. 

За нас, като български жители, в действителност беше значимо такава краткотрайна комисия да се сътвори, ние щяхме да я подкрепим, както подкрепихме и краткотрайната комисия, която да преглежда нещата, които се случиха по време на митингите. По наше предложение дори беше тези две краткотрайни комисии да са с ръководители от опозицията, уточни още Балабанов. 

Попитан какви са били мненията на Движение за права и свободи и ГЕРБ на председателския съвет за предлагането за такава комисия, Балабанов отговори- " неутрални и безмълвни ". По думите му Петков и Делян Пеевски стояли един до различен и „ леко с усмивка, леко с намигане, не разясниха тематиката “. Той означи, че всички се съгласили да я позволен за гласоподаване. Според него гласовете на Българска социалистическа партия са можели да наклонят в интерес на това комисията да тръгне.

В отговор на въпрос за комисията за машините Балабанов уточни, че е изискал отчети от външни специалисти, които са работили в ЦИК, Информационно обслужване, Министерство на електронното ръководство, а институциите не ги дават.

Попитан дали ще предложат още веднъж да има комисия, Балабанов отговори с: „ Ние ще предложим, само че дано да забележим ще има ли някаква поддръжка “. Дори сме подготвени да предложим и ръководител от наша страна на тази комисия, да забележим дали ще бъде подкрепена, добави той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР