Какви са стратегиите и триковете, с които опитни презентатори могат

...
Какви са стратегиите и триковете, с които опитни презентатори могат
Коментари Харесай

Свидетелски разказ разкрива как работят тактиките за продажба на скъпи продукти от презентации

Какви са тактиките и триковете, с които опитни презентатори могат да убедят напълно рационален човек да си купи домашен съдове и уреди за готвене за 5000 лева, освен това с потребителски заем?

Краткият отговор е – работещи! По-дългият обаче дава цялостната картина на всички прилагани тактики на подготвените експерти да стигнат до ползите, възприятията и пристрастеностите на всеки обособен човек и да му предложат самостоятелна оферта, която той да не е кадърен да откаже.

В новия епизод на профилирания подкаст " Ние, потребителите " свидетелския роман на участвал на сходна презентация консуматор разкрива детайлности за прилаганите психически похвати при предлагането на скъпи артикули и уреди за дома, бита и здравето. Присъствалата на такова събитие дама споделя по какъв начин търговци ловко съумяват да убедят хората да помислят, че взимат вярно решение за покупка, а по-късно нерядко да съжаляват за него.

Във видеото тя споделя за някои основни тънкости, които човек би трябвало да има поради, в случай че реши да се откаже от покупка отвън търговски обект. Те касаят реда за уведомяването на търговеца, уточняването на адреса за връщане на стоките, както и процедури по приключването на договорните връзки с кредитора, когато договорката включва и отпущането на заем.

Не е належащо да звъните до прът център за издаване на код, с който да поискате да ползвате законовото си право да върнете закупена от презентация стока, а единствено да изпратите общоприетия европейски формуляр за отвод и да върнете получения артикул. Покупката би трябвало да бъде изпратена на посочения от търговеца за тази цел адрес, с цел да не му дадете съображение да шиканира процеса и в последна сметка вие да пропуснете 14-дневния период. Относно контракта за стоков заем – според закона той би трябвало автоматизирано да бъде разтрогнат с развалянето на този за покупката. Ако обаче не закриете сметката към банката, може да ви се начисляват месечни такси за нейното обслужване.

Това са единствено част от изводите и практичните препоръки, които може да откриете във втория епизод на тематичния подкаст за потребителски права, отдаден на рисковете, правата и отговорностите при покупки от презентации. Има и още акценти за подводните камъни при този прийом за продажба.

“С всеки епизод на подкаста " Ние, потребителите “ желая да сме в кухнята на потребителските проблеми. С най-новото му издание безусловно се намираме там. Разказваме историята на едно момиче, което ни потърси за препоръки и упътвания по какъв начин да скапе контракта си за покупка от презентация на съдове и уреди за готвене, привързан със стоков заем. Радвам се, че успяхме да помогнем и имаше добър край освен за нея, само че и за нейната другарка, с която дружно са посетили презентацията и са си закупили поотделно извънредно скъпи, въпреки и доста висок клас артикули за кулинарното занимание. Казусът е репрезентативен и назидателен “, сподели Габриела Руменова – създател и водещ на подкаста и основател на плана " Ние, потребителите “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР