Какви са приоритетите му като общински съветник в Столична община

...
Какви са приоритетите му като общински съветник в Столична община
Коментари Харесай

Сидеров: Каракачанов отдавна е за сваляне, Симеонов не трябва да е в политиката

Какви са целите му като общински консултант в Столична община и от кого ще смъкна политическото си доверие партия " Атака " - вижте коментара на Волен Сидеров, който гостува в Сутрешния блок на Българска национална телевизия.

Волен Сидеров, водач на " Атака ", общински консултант ": Ще се опитам да провеждам цивилен митинги срещу желанието на кмета Фандъкова и общинския съвет да вдигнат налозите на колите. Цялата работа е да се вземат едни пари от хората.
ГЕРБ се старае да подвига налози, което не е добре. Достатъчно са постъпленията в държавната хазна, безапелационен е Сидеров.

По думите му, на 30 декември в Общината ще се разиска план-сметка за парите за чистотата, с която той не е склонен.
Волен Сидеров, водач на " Атака ", общински консултант ": Няма никакво позоваване и разбор на база на какво се пресмятат тези 67 млн. лева.. Чии са тези компании, има ли, няма ли корупция? Защо толкоз скъпо коства чистотата на София, която в последна сметка не е чиста.  Над 217 млн. лева са заделени за сметоизвозване и разчистване от следващата година Над 217 млн. лева са заделени за сметоизвозване и разчистване от следващата година
Столичната община възнамерява да похарчи повече пари за сметосъбиране, сметоизвозване и за разчистване на София. Зам.-кметът по екология Йоана Христова съ...

Парламентът освен, че не ми липсва, аз съм доста удовлетворен, че не съм там. Не може да ми липсва парламент, в който се вземат антинародни решения, съобщи Сидеров.

Той е безапелационен, че партията му " Атака " няма по какъв начин да е сътрудник на ръководещите и няма да взе участие в Коалиционен съвет.
Волен Сидеров, водач на " Атака ", общински консултант ": " Атака " беше чaст от Tройната коалиция " Патриоти ", която подписа съглашение с ГЕРБ за ръководство на страната.ГЕРБ подтиква изолирането на " Атака ", защото станахме неуместни, а НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация бяха просто инструмент - отвертката и клещите. Но ГЕРБ и управлението на ГЕРБ са главния провинен и покровител на тезата " Атака " да не е в ръководството.
Сидеров разяснява и оставката на обществения министър Бисер Петков с въпроса къде е оставката на заместничката му Султанка Петрова от Вътрешна македонска революционна организация, която е изготвила " потресаващата " Стратегия за обществени услуги.

За Бисер Петков, политикът съобщи:
Волен Сидеров, водач на " Атака ", общински консултант ": Той от дълго време трябваше да бъде отхвърлен, това министерство не е обществено, а по-скоро работи за непознати НПО-та.  Социалният министър подаде оставка след искане на премиера Бойко Борисов Социалният министър подаде оставка след искане на премиера Бойко Борисов
Премиерът Бойко Борисов изиска и одобри оставката на министъра на труда и обществената политика Бисер Петков. Това написа в публично прессъобщение до медии...

Лидерът на " Атака " съобщи още, че може да направи сериозен разбор на всяко едно от министерствата в кабинета на Бойко Борисов.
Волен Сидеров, водач на " Атака ", общински консултант ": Каракачанов от дълго време е за събаряне и апропо, за следствие. Отдавна ми дават сигнали за крупни далавери във военното министерство. Ще ги подредя в една директория и ще ги дам на новия основен прокурор, който ми споделят, че бил доста добър.
Относно митингите против издигането на Валери Симеонов като зам.-председател на Народното събрание, Сидеров съобщи, че някогашният му съдружен сътрудник не би трябвало да е изобщо в някакъв забележим пост в политиката.

Трябва да направя едно опрощение, тъй като аз съм значително провинен той да е и в политиката, и в Народното събрание, съобщи Сидеров.

Вижте целия диалог във видеото!
 Протест и автошествие на майките на деца с увреждания против Валери Симеонов Протест и автошествие на майките на деца с увреждания против Валери Симеонов
Майките на деца с увреждания проведоха митинг и автошествие против избирането на Валери Симеонов за заместник-председател на Народно събрание. Автошествието блок...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР