Каква всъщност е професията на инфлуенсъра и какъв е животът

...
Каква всъщност е професията на инфлуенсъра и какъв е животът
Коментари Харесай

#OFFLINE с инфлуенсърите: Светът на Симеона Герджикова

Каква в действителност е специалността на инфлуенсъра и какъв е животът на водачите на мнение в обществените мрежи, когато те са офлайн. Предаването " Тази събота и неделя " стартира нова поредност, която ще демонстрира известните в интернет пространството в действителния им живот - по какъв начин пазаруват; къде прекарват свободното си време; по какъв начин живеят, с какво се хранят; по какъв начин вършат фотосите си?

За старта на поредицата екипът на предаването прекара един ден със - инфлуенсър, стихотворец, блогър и инструктор по конна езда.

Снимка: Личен списък: Симеона Герджикова

Родителите на Симеона се занимават с конна езда. От 9-годишна тя живее измежду природата и конете. За връзката сред животните, природата и хората тя споделя в своя блог.

Често денят на Симеона стартира от ранчото - първо със закуска, а по-късно и с подготовка.

" Всяко мое през днешния ден стартира с признателност, по тази причина, че се разсънвам, пребивавам, чувствам и създавам... Всеки един мой ден стартира в ранните часове, с подготовка заран и с закуска. Следват голям брой разнообразни задания, свързани с цифровия маркетинг, снимането на фотосесии и поддържането на обществени мрежи на разнообразни марки, до това да преподавам тук като инструктор по конна езда ", споделя Симеона

Снимка: Личен списък: Симеона Герджикова

Често тя остава сама по поляните сред Плана, Верила, Рила и Витоша и се въодушевява от това, което я заобикаля, с цел да написа стихове. Спомня си за мястото, където е израснала като " голяма поляна с доста шипки и шубраци ". Семейството почнало с една палатка и една юрта - до през днешния ден, когато имат над 40 коня.

Снимка: Личен списък: Симеона Герджикова

Дълго време Симеона е живяла в Нидерландия, където и следва, само че се завръща.

" Върнах се, тъй като единствено тук Рила може да свети по този метод, по който е зад нас. Само тук водата ни е лековита и планината ни прегръща като майка и като дом, каквато е за мен България. Затова ние би трябвало да се грижим за нея и да се стараем повече " - споделя Симеона

Снимка: Личен списък: Симеона Герджикова

Всяка една от фотосите на Симеона има обръщение. Подготвя деликатно всеки кадър и има изключително отношение към избора на думи.

" За мен е значимо да стимулирам хората да се грижат по-добре за себе си и да ценят по-стойностните неща Блогърството се случи инцидентно при мен, като един урок. Учех в Холандия стопанска система, в действителност не харесвах тази компетентност, която изучвах и се научих по сложния метод, че това, което би трябвало да вършим в живота е това, което в действителност ни носи наслаждение ", споделя инфлуенсърката.

Снимка: Личен списък: Симеона Герджикова

" Аз чак в 8 клас имах телефон. Някак си, около живота ми измежду животните, природата, урокът, който съм научила най-добре е, че човек преди всичко би трябвало да бъде обвързван с действителния живот ", прибавя още тя.

Снимка: Личен списък: Симеона Герджикова

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР