Както знаете, миналата седмица САЩ спазиха обещанието на Тръмп за

...
Както знаете, миналата седмица САЩ спазиха обещанието на Тръмп за
Коментари Харесай

ZTE се страхува за бъдещето си. Ще търси правата си в съда

Както знаете, предходната седмица Съединени американски щати съблюдаваха обещанието на Тръмп за налагане на наказания на ZTE, поради това, че компанията е нарушила възбраната на Вашингтон за търговия с Иран и наложи седемгодишно ембарго за търговия на локални компании с китайския производител. От ZTE споделиха убеждението си, че мярката е несправедлива и дори заплашва нейното битие. Компанията разгласи, че ще търси правата си в съда.

„Недопустимо е,че Бюрото за промишленост и скъпи бумаги упорства за несправедливото налагане на санкции на ZTE и то преди завършването на следствието на обстоятелствата, пренебрегвайки неспиращата усърдна работа на компанията и напредъкът изработен от нас по вземане предвид с експортните условия, както и пренебрегвайки обстоятелството,(1) че ZTE сами идентифицираха проблемите в кореспонденцията и сами предадоха за това веднага; (2) компанията предприе ограничения против чиновниците, които може да са били виновни за инцидента; (3) бяха взети ограничения неотложно и (4) беше наета влиятелна американска юридическа компания да организира без значение разследване“, споделят ZTE в писмо.

Китайската компания е уверена, че със възбраната бива застрашено освен съществуването на ZTE, само че това ще докара и до вреди за всички нейни сътрудници, включително и няколко огромни американски компании.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР