Както ви съобщихме преди дни, полицаи от град Ветово, спасиха

...
Както ви съобщихме преди дни, полицаи от град Ветово, спасиха
Коментари Харесай

Бебето, спасено от полицаи във Ветово, вече е изписано от болницата

Както ви съобщихме преди дни, служители на реда от град Ветово, избавиха бебе на 6 дни. Детето е пътувало с родителите си от Исперих към Русе, когато ненадейно е спряло да диша. Благодарение на светкавичната реакция на органите на реда и екипа на Спешната помощ във Ветово бебето е било е върнато към живота.

Старши служител на реда Ивайло Иванов и младши автоконтрольор Йордан Стефанов са дежурили на пътя Русе-Разград поради пожар в сухи треви, когато при тях стопира лек автомобил.

" Слязоха мъж и жена, като дамата в ръцете имаше малко бебе. Същата ни помоли за помощ, като сподели, че детето е спряло да диша “, сподели пред bTV Йордан Стефанов, мл. автоконтрольор в РУ-Ветово.

" Нямаше време да се мисли, не знам, всичко мина като на лента, като на филм, просто времето беше спряло някак, адреналинът беше висок “, добави Ивайло Иванов, ст. служител на реда в РУ-Ветово.

Полицаите качват майката и бебето в патрулката и по пътя осведомят за случая Спешна помощ. Стигат за 4 минути, а там ги посреща доктор Галя Маринова.

" Тя сподели, че пристигнало без дишане и без сърдечна активност, направила му е реанимация, употребила е и вакуума, с цел да изтегли повърнати материи, след което О2 са му пуснали от колата за спешна помощ и е превозено към този момент за Русе “, изясни Красимир Николов, фелдшер в ЦСМП-Ветово.

Бебето към този момент е изписано от болничното заведение в Русе и е вкъщи при фамилията си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР