Както вече ви съобщихме, родители твърдят, че 3-годишно дете е

...
Както вече ви съобщихме, родители твърдят, че 3-годишно дете е
Коментари Харесай

След твърденията за нападнато от куче дете във Варна: Появи се нова версия, че детето връхлетяло върху животното с тротинетка

Както към този момент ви съобщихме, родители настояват, че 3-годишно дете е нападнато от бездомни кучета във Варна. Хората описват, че въпросните кучета са нападателни и към този момент са подадени доста тъжби поради обстановката.
Ирина Сотирова е майката, която твърди, че детето ѝ е нападнато. След като бе дадена публичност на случая обаче, се появиха бранители на кучетата, съгласно които те не са нападателни. Защитниците са безапелационни, че всичко това не дава отговор на истината. Животните, за които се твърди, че са нападнали детето са настанени в общински подслон.Според Иванка Илиева кучетата не са нападателни. „ До този миг не се е случвало да демонстрират експанзия. Те са отзивчиви. Всеки, който се приближи до тях може да ги погали. Подадените тъжби са неоснователни ”, добави тя пред Нова телевизия.
Според нея в тази ситуация с нападението на малко дете става въпрос за защитна реакция от страна на животните. „ По думите на деца, които са видели какво е станало – малко дете с тротинетка връхлита върху умерено лежащото куче, в ответна реакция кучето се изплашва и излайва, а детето се разплаква. Майката е с тил и виждайки обстановката взема решение, че детето е нападнато от кучето, обажда се в полицията, която се отзовава бързо. Когато идват на място служителите на реда откриват, че в действителност проблем с кучетата няма и си потеглят ”, описа Илиева.
Тя посочи, че не е редно кучетата да се разхождат в двора на учебното заведение, само че безотговорността на хората към животните е реалност.
Според нея кучетата не могат да останат в общинския подслон повече от 20 дни.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР