Както се очакваше, проблемът с пътуването до Гърция в днешния

...
Както се очакваше, проблемът с пътуването до Гърция в днешния
Коментари Харесай

Кошмарът е неописуем! Как пътуват до Кулата

Както се очакваше, казусът с пътуването до Гърция в днешния ден към този момент е огромен!

Огромен трафик и километрични тапи на автомагистрала " Струма " в един от последните уикенди на лятото. Преминаването на " Кулата " лишава на водачите сред час, час и половина, а тапата по автомагистралата стартира от село Марикостиново, което е на към 5 км от граничния-контролно пропускателен пункт, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.
-->
Oт Главна дирекция " Гранична полиция " (ГДГП) също рапортуваха за извънредно натоварен трафик на " Кулата ", като по техни данни колоната е над два километра.

" Работим на оптимално вероятните пет трасета за леки коли и рейсове и едно трасе за товарни коли, само че инфраструктурата на граничния контролно-пропускателен пункт " Промахон " не разрешава да се отворят повече трасета ", изясни пред Българска телеграфна агенция дежурният чиновник на ГДГП.

Препоръчва се на жителите, които пътуват към и от Гърция, да употребяват за прекосяване с изключение на " Кулата " и " Маказа ", и останалите пунктове на българо-гръцката граница - " Илинден ", " Златоград ", " Ивайловград ", " Капитан Петко челник ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР