Както обаче вие сами чувате, говорим само до края на

...
Както обаче вие сами чувате, говорим само до края на
Коментари Харесай

Още няколко дни ще става за море


" Както обаче вие сами чувате, приказваме единствено до края на седмицата. В събота следобяд есента ще си влезе в правата. Не би трябвало да се плашим обаче ", сподели той.

" Есента има доста плюсове. Това е време, в което прибираме реколтата. През нея има доста фестивали. Много хора обичат уюта, а през есента се появяват първият сняг и първите мъгли ", добави Матев. 

" С началото на есента има и различен факт, който се следи всяка година - ледът към северния полюс стартира да се усилва. През годините обратно е имало доста ниски температури през октомври. Сега се чака да бъде с температури по-високи от нормалните. Не колкото септември обаче. Септември беше с 3-4 градуса по-топъл от други години. Сякаш беше юли ", сподели Матев. 

" Септември ще има и температури от 2-3 градуса. Вече денят ще е по-хладен. Следващата седмица ще е по-динамична. Ще има слънце и облаци, ще има и валежи, което е отлично, което ще повлияе на равнищата на язовирите. Знаете, че има засушаване на изток ", съобщи климатологът. 

По думите му преваляванията ще бъдат основно обаче в Западна и Северна България. " До края на седмицата ще е топло с температури от 25-30 градуса. В събота съвсем в цялата страна ще има дъждове. Порои ще има на дребни територии в страната, само че те ще бъдат за малко, без да нанесат съществени вреди ", сподели той. 

" След това захлаждане от събота, неделя и началото на идната седмица, идва октомври. Времето ще е хубаво, ще пристигна времето на златната есен. Ще пристигна и циганското лято, то ще пристигна към 26 октомври. Циганското лято е, когато слънцето грее, само че не топли ", добави той.  " През октомври температурите ще бъдат с градус до 2 с нормалните правила. Нормално е за страната температурите да са 5-10 градуса, а следобяд 15-21. Времето ще е прелестно през по-голямата част на месеца ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР