ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Бордът на регентите на Калифорнийския университет

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Бордът на регентите на Калифорнийския университет
Коментари Харесай

Президентът на Калифорнийския университет препоръчва на UCLA да плаща на Кал Бъркли 10 милиона долара годишно в продължение на 6 години

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Бордът на регентите на Калифорнийския университет се чака да одобри рекомендация UCLA да заплаща на Калифорнийския университет в Бъркли 10 милиона $ на година година за шест години вследствие на идното пренасяне на Бруинс в Голямата десетка и отпадането на Pac-12.

Препоръката беше направена от президента на UC Майкъл Дрейк и ще бъде гласувана по време на регентство среща във вторник в UC Merced.

За да могат Regents да потвърдят прекосяването на UCLA към Голямата десетка през декември 2022 година, университетът се съгласи да заплати на UC Berkeley сред 2 милиона и 10 милиона $ поради това по какъв начин преместването ще се отрази на атлетичната стратегия на Cal.

Cal се съгласи да се причисли към Конференцията на атлантическото крайбрежие предходната година, откакто Pac-12 не съумя да контракти медийна договорка, което накара осем от членовете му да изоставен.

Освен увеличените пътни разноски, Cal ще има понижен дял от договорката за медийни права на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР