Както няколко ръководители на служби излязоха в отпуск, така и

...
Както няколко ръководители на служби излязоха в отпуск, така и
Коментари Харесай

Директорът на полицията в Пловдив е в майчинство

" Както няколко ръководители на служби излязоха в отпуск, по този начин и шефът на полицията в Пловдив излезе в отпуск по болест. Сега е в отпуск по майчинство до есента. Срещу него има дисциплинарно произвеждане. Временно има нов шеф на полицията в Пловдив ".

Така вътрешният министър Бойко Рашков разяснява отстраняването от служба на шефа на пловдивската полиция Йордан Рогачев. Още в първите дни на служебното държавно управление дирекция " Вътрешна сигурност " в Министерство на вътрешните работи организира акция, при която бяха задържани шефът на Трето районно в Пловдив Самуил Хаджиев, служителят на реда Атанас Качаков и няколко цивилни.

Хаджиев и Качаков са обвинени,. Целта била опиатът да се продаде посредством дилъри в Пловдив. Освен това има тъжба, че Качаков е отвлякъл и е пребил 28-годишния Фарук Манаф от Карлово. Хора от района настояват, че в Трето РПУ е имало ударна бригада, проведена към началника Хаджиев.

При арестите в Пловдив началникът на регионалната дирекция Хаджиев се оказа в болница. Впоследствие с поста си се раздели. Той се оплака, че Рашков го подлагал на критика, тъй като Рогачев не бил задържан.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР