Както много нейни фенове забелязаха по-рано от издайнически пост в

...
Както много нейни фенове забелязаха по-рано от издайнически пост в
Коментари Харесай

Сватбата на Ванеса Хъджънс – приказка, за която мечтаем


Както доста нейни почитатели видяха по-рано от издайнически пост в Инстаграм профила ѝ, Ванеса Хъджънс към този момент е омъжена.

Звездата от “Училищен мюзикъл ”, с която безусловно израснаха няколко генерации, наред с други тийнейджърски сериали на Дисни като “Хана Монтана ”, подписа брак с баскетболиста Коул Тъкър, а сватбата ѝ е била повече от фантастична, както можем да забележим от фотосите и описа ѝ.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Vanessa Hudgens (@vanessahudgens)

 

След тригодишна връзка, двамата се сгодиха пред Айфеловата кула предишния февруари. Пред “Вог ” Ванеса споделя, че даже си е мислила сватбата да бъде в Париж, тъй като градът е толкоз сантиментален, само че по-късно трансформира мнението си. Двамата избират супер екзотично място, излязло като от картичка с красивия плаж, зеленината и залеза, пред който няма по какъв начин да не ти се желае да кажеш “да ”. Ванеса признава, че изборът на точното място не е бил по никакъв начин елементарен, само че е била сигурна, че желае нещо ексцентрично и измежду природата. Неин другар я поучава да отиде в хотел Azulik в Мексико, тъй като мястото е изумително. И в действителност е. Ванеса толкоз се впечатлява, че предлага на Коул да прекарат медения си месец там. “Знаех също, че желая да се оженя в мек климат, а имахме доста стеснен прозорец, защото баскетболният сезон е доста дълъг. Казах си: Мексико или нищо! ” Ванеса се скита в природата, търсейки идеалното място за церемонията. " Трябваше да вървим по неасфалтиран път, в прахта, и си споделих: " Няма метод да се ожениш тук – по какъв начин да накараш всички да дойдат по този неравномерен черен път? "

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Vogue Weddings (@vogueweddings)

Тя навлиза надълбоко в джунглата. А когато влиза в музея Azulik Art Center, няма подозрения. " Веднага разбрах, че това е нашето място ", споделя тя. " Чувствах се пренесен в един тип химера, тя беше друга от всичко, което бях виждала преди. Беше прелестно и вълшебно, влюбих се в това място. " И по този начин церемонията става факт на 2 декември, а Ванеса се появява измежду буйната растителност на джунглата във възхитителна рокля на Вера Уанг, въодушевена от 90-те години на предишния век. Воалът съставлява доста лек тюл от слонова кост, отличаващ се с неповторима бродерия. " Вера Уанг е необикновен другар и поддръжка за мен ", споделя Ванеса. " Винаги се усещам толкоз уверена, секси и женствена, когато нося нейните облекла. ” Церемонията е навън и защото по взаимно единодушие годениците не са се виждали в сватбените одежди, " безусловно усетих по какъв начин земята се изплъзва под краката ми, когато видях Коул, трябваше да си поема надълбоко въздух и да се принудя да продължа да ходя, с цел да не се срина на земята " - споделя още Ванеса. Следва празненство с диджей, танци и среднощно похапване иии можем единствено да завидим на Неса и да ѝ се радваме, тъй като с Коул наподобяват толкоз щастливи дружно!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР