Както и да определим поведението на кралските аутсайдери, принц Хари

...
Както и да определим поведението на кралските аутсайдери, принц Хари
Коментари Харесай

Кралят на Холандия: Меган и Хари, не сте никакви кралски особи, ще спите в хотел!

Както и да определим държанието на кралските новобранци, принц Хари и обичаната му Меган, няма да е задоволително. Сякаш егото им от дълго време е напуснало рамките на Земята и към този момент се насочва към нови висоти, може би към безкрая. А точната им преценка за обстановката към тях се размива все по-бързо и като че ли необратимо. Ето за какво епизодично получават по някой-друг "шамар " от кралицата или от други значими особи. Например краля и кралицата на Нидерландия, които показват меко казано сурово отношение към херцозите на Съсекс.

В момента Меган и Хари възнамеряват първия си полет дружно отвън Съединени американски щати от 2020 година насам, като дестинацията, към която са се насочили, е Нидерландия. И като представител на кралското семейство, принц Хари е привикнал да бъде добре посещан на всички места по света, само че уви - този път ще бъде доста по-различно. Стана ясно, че кралят и кралицата отхвърлят да ги одобряват в двореца си. Визитата ще се състои на 16-и април, а мотивът е спортната самодейност, основана от Хари - "Игри на победимите ".

 принц хари, меган маркъл

Крал Вилем-Александър и кралица Максима, наподобява не са по никакъв начин разчувствани от визитата на херцозите на Съсекс и нямат никакво желание да ги одобряват в двореца. Нещо повече - от монархията поучават Меган и Хари да си запазят хотел. Всъщност, публична среща сред кралските особи от Нидерландия и херцозите може и да няма. А по какъв начин стоят нещата с наболелия за двамата въпрос, а точно сигурността им? Ами, по същия недопечен метод.

 крал вилем-александър, кралица Максима

Известно е, че Меган и Хари ще получат защита и ще имат статут на "Много значими хора ", само че техните пазители ще бъдат чиновници от локалната полиция и несъмнено няма да показват особено отношение към тях. С две думи - никак няма да се престарават с опазването им.

Междувременно научихме, че принц Хари за следващ път ще неглижира значим ден за кралското семейство на Англия. Това ще се случи на рождения ден на кралицата - 21-ви април, когато ще навърши 96 години. Херцогът на Съсекс и брачната половинка му няма да участват на тържеството, макар че по това време ще бъдат в Европа. Меган и Хари възнамерявали "перфектно " визитата си в Нидерландия, като финалната ѝ дата е 22-ри април - тъкмо ден след рождения ден на кралицата. Колко комфортно, нали?

 кралица елизабет втора

Вероятно една от аргументите внукът на Елизабет Втора да покаже пренебрежение на празника ѝ се крие в разногласието за сигурността му във Англия. Припомняме ви, че той изгуби правото си на въоръжени сили като отбрана, когато избра да се отдръпна от уговорките си като член на кралското семейство. Но Хари дефинира решението на кралицата като "несправедливо " и даже "незаконно " и показа, че се опасява за сигурността си и за живота си на територията на Англия.

В момента той и Меган разполагат с персонална въоръжена защита в Съединени американски щати, само че не разполагат с нея отвън територията на страната.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР